Witam
Mam pytanie czy warto przyjmować testosteron jeżeli tak to jaki i jakiej firmy byście polecili. Rozumiem że testosteron jest w większości na porost mięśni i lekką redukcję tłuszczu.....
Hmmm takie pytanie gdyż jestem laikiem...
pozdrawiam
arek
Napisano Ponad rok temu
Witam
Mam pytanie czy warto przyjmować testosteron jeżeli tak to jaki i jakiej firmy byście polecili. Rozumiem że testosteron jest w większości na porost mięśni i lekką redukcję tłuszczu.....
Hmmm takie pytanie gdyż jestem laikiem...
pozdrawiam
arek
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem ze tobie chodzi o jakieś suplementy a nie o koks?74 w ksywie to twój rocznik?
Napisano Ponad rok temu
Tak tak to mój rocznik ;-)
Nie chodzi mi o kosy w żadnym wypadku - nigdy. Tylko o suplement.
Tylko wiesz tak czytając artykuły z netu....a testosteron lub pochodne na allegro widziałem...i tak pytam...
arek
Napisano Ponad rok temu
jesli chodzi o suplementy to są boostery tostesteronu, reklamy dużo obiecuja ale ten supelment nie ma duzego dzialania
TKWM
Napisano Ponad rok temu
czyli jest sens "zapodać" ......?
pomoże coś...?
Napisano Ponad rok temu

www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Suplementy podnoszą teścia do górnej granicy fizjologicznej,której nie możesz osiągnąć ze względu na wiek,stres i błędy dietetyczne.Jak wyżej najbardziej sprawdzone jest DAA,natomiast nie samym poziomem teścia człowiek żyje,liczy się też libido,czyli chęć na zbliżenia,czasami może go nie być,nawet jak teść jest.Wtedy u mnie sprawdzają się takie zioła jak tribulus 90,catuaba czy sarsapilla,te dwa ostatnie wzmagają doznania.Można tez dorzucić jakieś combo pompujące-arginina,cytrulina,gplc,agmatyna czy azotany,bo "rycerz" bardziej podszedł krwią
Samo DAA tez po pewnym czasie zwiększa produkcję tlenku azotu.
Napisano Ponad rok temu
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
zapytanie na temat klubu |
BJJ, LUTA LIVRE, SAMBO |
|
|
||
oryginal czy fake anapolonzapytanie |
Sterydy i Prohormony |
|
|