Bydło z UFC
Napisano Ponad rok temu
Teraz o murzynie.
Sportsport, czy uważasz, że murzyn Black Taoist miał coś wspólnego naprawdę z Baguazhang?
Dla mnie to wysoki murzyn, kiedyś sprawny, dosyć szybki, ale tylko w pokazach ze swoimi ziomkami. Taki co cośtam podniuchał z książek o Baguazhang i od starszego murzyna, który też czytał książki o Baguazhang.
Murzyn ten ma ok 2 metry wzrostu i długie ręce i zawsze uważał się za wymiatacza.
To było ok. 10 lat temu.
Zaczął na forum Jarka Szymańskiego (Chinafrominside) bluzgać na Jarka, krytykować jego wiedzę i grozić mu, że przyjedzie do Chin i go sprawdzi (Tomasz powinien pamiętać, zwłaszcza że murzyn miał też coś do Tomasza o ile dobrze pamiętam).
Mnie to bardzo wkurwiło, bo akurat zaczynający w Chinach Tomek i dłużej siedzący tam Jarek, nie byli akurat w tym momencie gośćmi mogącymi podjąć wezwanie do napierdalanki przez jakiegoś murzyna z USA z pretensjami do mistrzostwa w Baguazhang i walce realnej...
Ja akurat wtedy byłem już dawno poza maksimum swojej wydolności fizycznej, i prawdę mówiąc, już podstarzały, ale to był akurat moment, kiedy miałem taki nawrót, górkę, swoich umiejętności w walce realnej.
No i gnojowi napisałem na forum Jarka, że jest głupim czarnym gnojem i jak ma coś, to niech startuje do mnie. Niech wyda na bilet gdzieś do Europy, a ja wydam na bilet tam, spotkamy się, i spuszczę mu tam taki łomot, że mu się wszystkiego odechce (zrobiłbym to wtedy). No i czarnuch zamilkł
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do UFC to trza wiedziec ze ich prawnicy maja placone za godziny, za procesy i od tego ile wyciagna od innych dla UFC, tak tez po wyczerpaniu sie tematow wchodza w idiotyczne aby wciaz cos zarobic
to samo bylo pare lat temu z prawnikmai co reprezedntowali Apple gdzie w dobie najwiekszej popularnosci Iphone prawnicy Ci na koncu skarzyli nawet warzywniaki co mialy jablko na szyldzie
Napisano Ponad rok temu
Koncern Monsanto (nieprzypadkowo wymawia się to podobnie jak po francusku Mon Satan - Mój Szatan) kilka lat temu próbował opatentować świnie. Ale to już inna, długa historia...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium Ving Tsun - Warszawa 12-13.04.2014 r.
- Ponad rok temu
-
Dan Docherty - walka w Malezji 1980
- Ponad rok temu
-
trening / sparing kije i włócznia w warszawie
- Ponad rok temu
-
O walce w chińskich sztukach walki
- Ponad rok temu
-
Seminarium Ving Tsun - Warszawa 15-16.03.2014 r.
- Ponad rok temu
-
Powrót Kung Fu… Pandy?
- Ponad rok temu
-
Seminarium z manekina Ving Tsun - Warszawa 22-23.02.2014 r.
- Ponad rok temu
-
Zapaśnicze tui shou
- Ponad rok temu
-
Dzień otwarty - chiński nowy rok
- Ponad rok temu
-
3 otwarte zajęcia w styczniu
- Ponad rok temu