GSP oddaje tytuł
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieję że Hendricks wygra, potem raz obroni tytuł, a potem George wróci, żeby go odebrać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak opowiadał u JR że zdarza mu się nie pamiętać dużych fragmentów z dnia to myślę że właśnie z częstymi uderzeniami na głowę było to związane, zresztą ostatnio wydaje mi się że były widoczne problemy z koncentracją przy wywiadach ?
Nie wiem, jeśli w istocie coś się dzieje ja bym nie wracał do sportu zawodowego. Finansowo myślę że nie ma problemów a zmiany w osobowości przez chorobę bokserską chyba nie są czymś czego by dla siebie chciał.
Napisano Ponad rok temu
poza tym, duza szkoda ze mma traci swietnego zawodnika. Z deugiej strony, jezeli jest jakis zawodnik ktory moze racjonalnie podjac tego typu decyzje i odejsc raz na zawsze to wlasnie GSP. chociaz w oswiadczeniu tego nie wykluczyl ze wroci. Ale wydaje mi sie ze jednak sie pozegnamy z nim na zawsze.
Napisano Ponad rok temu
Wystartuje sobie na jakimś adcc czy mundialu jak będzie zmuła i będzie sie delktował życiem.
Napisano Ponad rok temu
jak sie czyta ostatnio np. w jakim stanie zdrowia jest Forrest Griffin, kiedy sam mowi ze nie moze umyc zebow prawa reka, to naprawde kariera w UFC to nic zdrowego, chwala GSP jesli spieniezy swoja wartosc reklamowa. Inaczej moze skonczyc jak Tito Ortiz albo Ken Shamrock.odejsc raz na zawsze to wlasnie GSP.
Napisano Ponad rok temu
dostaje po prostu za duze sumki pewnie za poszczegolne walki zeby odmowic albo pewnie dogorywa caly czas duch wspolzawodnictwa i stad wychodzi do kolejnych walk.
Napisano Ponad rok temu
z Tito chodzilo mi tez o zdrowie - on przypadkiem nie ma calego karku polatanego w blachach?
Napisano Ponad rok temu
Ma.nie wiedzialem ze Ortiz tak dobrze przedzie, cos kiedys czytalem ze mu sie firma odziezowa zwija
z Tito chodzilo mi tez o zdrowie - on przypadkiem nie ma calego karku polatanego w blachach?
Sport to "zdrowie". Nawet na amatorskim poziomie - jak trenuje większość z nas - bez przerwy trafiają się jakieś kontuzje, a przy obciążeniu jakie mają zawodowcy... masakra.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zapomniałeś dodać "świętej pamięci".A ja już to kiedyś pisałem, ale powtórzę - trener judo Sławomir Pacholak zwykł mówić studentom "Sport to zdrowie, ale na drugą stronę wam nie pokażę, bo mi łopatka wyskoczy."
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie zapomniałem. Jestem ateistą, moja pamięć jest całkowicie świecka.Zapomniałeś dodać "świętej pamięci".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ubrań też nie nosisz, bo to konwenans i Kościół mówi, żeby nie paradować po ulicach na golasa?Nie spiąłem się. Po prostu nie uważam, że jeśli coś jest zwyczajowe, to automatycznie dobre i należy to robić. Tym bardziej jeśli ma związek z religią, a ma niezaprzeczalnie.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MAMED KHALIDOV WYGRYWA Z JAPOŃCZYKIEM RYUTA SAKURAI W MMA.
- Ponad rok temu
-
GSP vs JH (spoiler)
- Ponad rok temu
-
Start w mma.
- Ponad rok temu
-
zdjecia ALMMA Mistrzostwa Polski Południowej 19.10. Bochnia
- Ponad rok temu
-
Palhares