Specjalne elitarne seminarium Azjatycjich Sztuk Walki
Napisano Ponad rok temu
Ilość miejsc ograniczona. Serdecznie zapraszamy.
Napisano Ponad rok temu
W Niemczech w latach 90tych byl prawdziwy bum na VT, cicho zrobilo sie wraz z nadejsciem MMA, otoz klatka weryfikuje najlepiej... Mozna by ksiazke pisac...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kupiłem kiedyś "Sztuki Walki - zwycięstwo nad sobą" mistrza Szymankiewicza. Nie była to dobra książka mówiąc oględnie i na tej podstawie zakładam, że znajomość specyfiki karate u autora jest raczej słaba. No i ta energia......kontroli przestrzeni, czasu i energii...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miejsce seminarium zostanie przekazane uczestnikom po zgłoszeniu.
Napisano Ponad rok temu
Kupiłem kiedyś "Sztuki Walki - zwycięstwo nad sobą" mistrza Szymankiewicza. Nie była to dobra książka mówiąc oględnie i na tej podstawie zakładam, że znajomość specyfiki karate u autora jest raczej słaba. No i ta energia...
hej napisalbys wiecej moze byc na priv bo myslalem czy by nie kupic?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dwa inne światy. Zupełnie.
Widziałem ludzi od Szymankiewicza i coś potrafili naprawdę. W przeciwieństwie do LT.
Sam VT zawsze mi się podobał w pewnych elementach, zanim nie dostrzegłem bardzo podobnych rozwiązań w karate.
Szymankiewicz miał parę lat temu bardzo poważny wypadek samochodowy, i od tego czasu jest mniej ruchliwy, i stąd zapewne element ciała przeszkadzający w sztuce łuczniczej
Napisano Ponad rok temu
Ja Sifu Sz kojarzę głównie z pokazów kyudo, na których w napięciu łuku odrobinę przeszkadzał mu pokaźny bebzol. Za to do tarczy trafiał z odległości m/w dwóch metrów niemal bezbłędnie.
HA HA HI HI HE HE padłem ( daaawno się tak nie obśmiałem ) - za co przepraszam Sifu Szymankiewicza i wszystkich którzy mogli się poczuć urażeni ...
Kristof - co za potęga pióra w Tobie siedzi draniu
cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wybacz, ale większość trenujących traktuje twoje badania, jako cos z pogranicza ezoteryki, a nie nauki. Generalnie stawia się Ciebie na równi z Cynarskim. Może takie badania mają jakiś sens, poza finansowym, bo koszt seminarium zalicza sie do tych z górnej półki, ale jak dla nas to strata czasu i rozważania czysto teoretyczne, czy wręcz by powiedzieć dyskusja akademicka.
Podsumowując, strata czasu i pieniędzy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kyokushin body conditioning
- Ponad rok temu
-