Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy) 2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba sam Predator maczał w tym swoje łapy.
nie ma bata aby HPE miało - CO KOLWIEK - wspólnego z tym miotaczem , - choć sam Flip Top wygląda mi na jakąś niemiecką produkcje ...
twierdzę również ( oczywiście to moje prywatne zdanie jest ) że same wartości dotyczące parametrów formuły to czysta fikcja i radosna tfurczooość sprzedawcy
tak się właśnie robi w Polsce biznessss na gazach przez duże B , najpierw kupujemy DRUKARKĘ do tego zestaw naklejek do zadruku ( wieczorową porą przy piwku pan kazio z panem stasiem wymyślają logo , parametry i opis etykiety ) + kilka butelek rozpuszczalnika do ściągania oryginalnych wlepek - po czym zamawiają najtańszy produkt z Flip Topem ( np. jakiegoś KOLTER-a w dużej ilości ) i już mamy TERMINATOR 10.000 za 89 zł + przesyłka piękne !
nic tylko czekać na produkt 4D działający nawet przez szybę ...
cizzia
ps. już wiem co to HA HA HA - POLICYJNY !
Napisano Ponad rok temu
- sprzedawca podaje że ma 15% OC, 2% kapsaicynoidów znaczy że spirytus powstaje z wódki , jeżeli chodzi o pojemność to ich 50 ml jest takie same na wielkość jak puszeczka gazu Cannon quick top 33ml
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie ma bata? Flip top wyglada identycznie jak w Hi-Maxie )))
Piczon królu złoty - dla mnie to jeden ch...... ( Hi Max czy Policyjny ) choć faktem jest że obydwa robi / firmuje HPE , a przytaczając to co napisałem powyżej miałem na myśli to że gdyby hpe wiedziało że ci z antybandyta robią takie numery to by mogła być z tego niezła afera bo co jak co - ale hpe TO NIE SĄ LESZCZE Stefan ...
choć z drugiej strony to już mnie NIC w naszym kraju nie zdziwi bo tu liczy się TYLKO KASA - znaczy Bóg mamona , puki sprzedaje i zarabiam ( czyli biorę większe partie od dystrybutorów - to nawet oni przymkną oko - w końcu liczy się peso ! )
HI MAXA miałem 1 raz w życiu ponosiłem z miesiąc czasu i dałem kumplowi po następnych 2 tygodniach nadarzyła mu się okazja aby użyć na jakimś natrętnym średnio agresywnym pijaczku który wkurwiał wszystkich na którymś z przystanków autobusowych w wawce , a że tego Hi Maxa nigdy wcześniej nie mieliśmy i nie testowaliśmy ( zawsze tylko jakieś amerykańskie wypasy ) to i postanowił nasypać owym maxem i ... gówno chłopu nie zegarek, miotacz nie działał bo ciśnienia zero i w końcu kolo dostał z łokcia ale pomogło oddał bym go do Inter Arku gdzie go nieopatrznie nabyłem - ale że kumpel pierwsze co zrobił to wypieprzył to gówno do śmietnika , więc i nie było czego oddawać
cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[/youtube]
Napisano Ponad rok temu
a tu odrobine niesportowe zachowanie ...
cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
film jest mojego autorstawa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
toż to chodząca ENCYKLOPEDIA i MISZCZ wiedzy TECHNICZNEJ ...
zatem wstawię coś w odpowiednim klimacie HE HE - wręcz technicznym
cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wracam po pracy do domu, w autobusie (nie wdając się w szczegóły) pewien imprezowicz spragniony emocji stwierdził, że mi wpi&^%_*i. Wysiadł ze mną na przystanku, zaczęła się dyskusja aż owy osobnik usiłował wcielić swój ,,plan" w życie. W ruch poszedł Sabre MK-4 Foam, oberwał w jedno oko, pół twarzy i tył głowy (odskoczył od razu, podobnie jak na filmiku z kozaczkiem BMW vs policjantem), chęć walki od razu ostygła, zaczął się drzeć, w popłochu uciekać krzycząc że ma chore oczy (dziwne, że wcześniej wydawał się być zdrowy). Miotacz leje super strumieniem piany, rozpylenie ok-gruby strumień+po bokach jakby stożek z drobin. Po wzięciu na język piecze niemiłosiernie Zaufałem Sabre i się nie zawiodłem (przy czym zadanie miotacza spełnione-skażenie otoczenia niemal zerowe), szkoda że nie miałem czegoś w stożku bo na zewnątrz byłby jeszcze lepszy efekt (chociażby taki Frontek)
Napisano Ponad rok temu
dla niecierpliwców tak od 10.40
cizzia
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sprawdzony gaz pieprzowy
- Ponad rok temu
-
Najlepszy gaz do obrony
- Ponad rok temu
-
Gaz a okulary
- Ponad rok temu
-
Paraliator, gaz czy może jeszcze coś innego?
- Ponad rok temu
-
Gaz firemaster
- Ponad rok temu
-
Czy gaz używany przez policje zawiera alkochol ?
- Ponad rok temu
-
ABC gazów pieprzowych
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy KO.
- Ponad rok temu
-
Jaki gaz na kemping?
- Ponad rok temu
-
Pistolety Gazowe..