Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy) 2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cóż, nic tylko sie cieszyć
Napisano Ponad rok temu
ni huhu. Mowili ze chmura mk2 to ten 60ml magnum z twist-lock :roll: Nie wiem jak przez przez internet, ale w salonach kalibra na dzien dzisiejszy nie ma mk2 cone.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
albo ten [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] co o nich sądzicie.
Napisano Ponad rok temu
Stachu, mowiac krotko g***o daly :roll: nie wiem z kim rozmawiales, ale specjalnie dzis pojechalem na kolbego i nie maja mk2 chmury.Jest nowa dostawa foam i stream,, ale cone
ni huhu. Mowili ze chmura mk2 to ten 60ml magnum z twist-lock :roll: Nie wiem jak przez przez internet, ale w salonach kalibra na dzien dzisiejszy nie ma mk2 cone.
No ja dostałem wielokrotne zapewnienia od administratora sklepu internetowego Kaliber, że dokładnie ten gaz MK 2 w wersji stożek jest u nich dostępny, termin ważności 5 lat. Pewnie go kupię, więc zobaczymy w praktyce czy się da.Sklep na Kolbego to główny magazyn i salon tej firmy , jeśli tam nie mają to raczej nigdzie nie mają ;-) , miłośnikom Sabre cone pozostaje jak zwykle walther , lub kupienie od kolegów sprowadzających indywidualnie ;-)
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Nawet dzwonił gdzieś i pytał. Nie zdziw sie jeśli zamówisz Mk2 cone, a dostaniesz ten wyżej ;-) ale informuj na bieżąco.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tutaj jest adres strony: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ten preparat to przerost marketingu nad treścią. Producent wspomina tylko, że to mieszanina naturalnych olei. Na filmie widać, że pies reaguje bardziej na fakt rozpylania czegoś niż na to "coś".
pozdrawiam
E.B.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tutaj macie dodatkowy przegląd gazów którymi pryskają się Niemcy niektóre z nich to wyjątkowe gówno.
chociaż nie będę szczery nie przyznając faktu że za małolata nie którymi znich np tw 1000 cs się nie broniłem i to z znacznym skutkiem dla przeciwnika.
Napisano Ponad rok temu
PS. Mam już ten obiecany gaz Sabre red mk3.5 cone od ~mattaleo i jestem ogromnie zadowolony no i mega pozytywnie zaskoczony bo paczka dotarła bardzo szybko! gaz dotarł w nienaruszonym stanie i dla mojej wygody za pobraniem : )) Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sprawdzony gaz pieprzowy
- Ponad rok temu
-
Najlepszy gaz do obrony
- Ponad rok temu
-
Gaz a okulary
- Ponad rok temu
-
Paraliator, gaz czy może jeszcze coś innego?
- Ponad rok temu
-
Gaz firemaster
- Ponad rok temu
-
Czy gaz używany przez policje zawiera alkochol ?
- Ponad rok temu
-
ABC gazów pieprzowych
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy KO.
- Ponad rok temu
-
Jaki gaz na kemping?
- Ponad rok temu
-
Pistolety Gazowe..