Kielce- czy jest jakieś BJJ/MT?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jest bjj.
daj mi namiary to napisze Ci maila.
pzdr gnz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chetnych do treningu we wrzesniu prosze o kontakt ze mna lub z Gonzem, czyli trenerami bjj w Kielcach. A Gonzo jest czynnym zawodnikiem na wznoszacej sie fali.
Sekcje prowadzimy od minimum trzech lat. Interesujemy sie i sami cwiczymy od jakis pieciu. Uczylismy sie na wielu obozach i seminariach m.in. z Soca, Big Paulo, Lucio, Roleta, Velton, Roger Gracie, Nino Szembri i wielu innych. Nie jestesmy mistrzami swiata, ale jak sadze jakies tam pojecie juz mamy.
Na pewno mamy najwieksze w tej materii doswiadczenie i kwalifikacje intruktorskie w naszym miescie. Jednak jesli zjawi sie ktos, kto wiecej od nas umie i zechce cwiczyc w Kielcach i dzielic sie swoja wiedza, to my chetnie zostaniemy jego uczniami.
Jakis czas rownolegle prowadzilismy zajecia z bjj i taja, ale na dluzsza mete nie da sie tego kontynuowac. Zwlaszcza jak zawodnicy od nas zaczeli startowac w bjj (musieli wykonac duzo pracy i brakowalo czasu na cos innego), to tej dyscyplinie w ostatnim roku poswiecielismy sie zupelnie.
Teraz jestem troche tym zmeczony i chetnie bym sobie pokopal i pouderzal.
Zreszta nasze doswiadczenia z tymi, ktorzy chca cwiczyc taja sa takie, ze 99 proc. po paru miesiacach wymieka, bo to twardy styl walki. Przekrojowo pomagamy cwiczyc tylko tym, ktorzy rzeczywiscie maja ochote startowac w MMA.
Pozdrawiam K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dopuki kwestia sali nie zostanie rozwiązana ciężko cokolwiek powiedzieć.
zmieniamy lokal co moze sie wiazać np. ze zwiekszonymi opłatami za sale.
wszystko będzie jasne we wrześniu (położenie sali, opłaty, liczba i rodzaj treningów)
proponuje uzbroić sie w cierpliwośc i czekać.
ew. pytania związane z trenowaniem w sierpniu (gdyby ktoś był wyjatkowo zdecydowany) na priv.
pzdr gnz
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Czemu wybrales Bjj i to drugie? Na szydłówku w sp. nr 16 są prowadzone sztuki walki i ponoć b.dobre. Niestety nie wiem co ot jest dokladnie(wyleciało z głowy) ale nie jest to Bjj
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie szukam w sobie motywacji, zeby cwiczyc u Rogera Gracie w Londynie, gdzie jestem juz kawalek czasu (mnie sie zdaje, ze wiecznosc).
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakie godz. to nie wiem, bo mnie tam nie ma.
K_P
Napisano Ponad rok temu
pzdr z akademii-matki :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ja w Londynie, Gonzo zdaje sie tez (on chyba w odroznieniu ode mnie trenuje). Mlodzi zawodnicy porozjedzali sie po roznych miastach. Dziewczym z naszego klubu, to juz nawet nie pamietam - tez gdzies w seieci. Tak bywa w mniejszych osrodkach.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jak poprawic swoja dynamike ciosow, wejsc?
- Ponad rok temu
-
plywanie bieganie silownia a SW
- Ponad rok temu
-
Sklep internetowy Adidas
- Ponad rok temu
-
Treningi, sekcje.......
- Ponad rok temu
-
MA w Rudzie Śląskiej