jak kupić??
Napisano Ponad rok temu
tym modelem jestem zaintersowana:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
co o nim myślicie, lub ta:
no i kolejne pytanie, jak to jest z tą rozmiarówką ja mam 168cm (waga chyba nie potrzebna :-) , ale przeczytałam, o jakimś zamnijeszaniu ??
posłucham jeszcze innych propozycji, oczywiście z względną ceną.
Dziękuję bardzo
Napisano Ponad rok temu
powodzenia zycze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
91- 415 ŁÓDŹ, PLAC WOLNOŚCI 7
tel./fax (042) 6301 097
Sklep czynny od poniedziałku do piątku w godzinach: 10.00 - 18.00
w soboty w godzinach: 10.00 - 14.00
wzielam z ich stronki.
Napisano Ponad rok temu
własnie skorzystałam i pojechałam tam i zakupiłam kimono, wydaje mi się, że sodnie są dużo za szerokie, ale coś wymyślę. Ale faktycznie trzeba przymierzać, bo jednej firmy była dla mnie stanowczo za duża i za sztywna.
Ale teraz mam inne pytanie. Kupiłam pas do tego, ale facet sprzedał mi, aż 3 metrowy 8O powiedział, że to jest taki akurat, nie uważacie, że trochę za dużo?? bo ja już sama niewiem.
buziaki :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no i ja jak zwykle z pytaniami. Mam 168cm, kupiłam judogę na 170cm (po doradzeniu), rękawy mam cm za nadgarstek, spodnie są na dlugośc dobre, ale strasznie, strasznie szerokie :-) , długość judogi jest cm za pośledek. ale pod pachami wszystko m starczy, nawet jak się pasem obwiąże to wyglądam jakbym miała ja po dużo większe osobie.Ten miły pan doradził, iż na 160cm będzie za mała. Judoga jest firmy Maturo, czy jeśli ją wypiorę, w więcje niż 30 stopni, mam możliwość, iz góra się zbiegnie??
dziekuję wam jak niewiem
Napisano Ponad rok temu
-raczej bym wymienil-spodnie -sie na pewno na szerokosc nie zbiegna-co najwyzej troche dlugosc a gora w 30 stopniach raczej sie wiele nie skurczy-ok rekawy troche moga,dlugosc i szerokosc raczej nie -a zyby wygotowywac to chyba bez sensu..
przymierz rozmiar 165-albo 160-i przy praniu w 30-40 stopni powinien byc ok-i powinni byc na tyle elastyczni ,coby ci spodnie dopasowac-za porade dla sprzedawcy -pala!!
na budowlanych masz jeszcze Serwacha -wiec moze tam porownaj-moze lepiej rozmiar dobierzesz
Napisano Ponad rok temu
idealne dla dziewczyny..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam prośbę, czy ktoś ma zdjęcie jak powinno byc dopadowane kimono, i spodnie. Bo jak sprzedawca jest baran, to sama muszę sobie poradzić.
dziekuję i buziaczki
Napisano Ponad rok temu
tu masz zdjecie babeczki..to taka przed praniem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A mam do was pytanie czym się różni niebieska judoga od białej?? ma to na coś wpływ??
Napisano Ponad rok temu
poczytaj posty-judogi,judogi cennik,niebieska espada-tam jest troche opinii--i wtedy sprecyzuj swoje oczekiwania..to cos podpowiem..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-http://cgi.ebay.de/JUDOANZUG-DANRHO-Gr-160-NEU-BLAU-Versand-3-90_W0QQitemZ7232171681QQcategoryZ26144QQrdZ1QQcmdZViewItem zobacz ta -na poczatek wystrczy
-ile masz lat -ma to byc rekreacyjnie czy zawodniczo -i polecam Gwarie Lodz u Zbyszka Pacholczyka..
-pewnie dobra bylaby dla ciebie ta hayshi osaka (to zdjecie babki ),Dax Europa ..
Napisano Ponad rok temu
A teraz dziwne pytanie czy da się zmiękczyć judogę (czy zawsze będzie miękka jak papier ścierny?) i czy się ją prasuje??
Dziękuję bardzo bardzo mocno :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gdzie judo w Gliwicach i od jakiego wieku trening?
- Ponad rok temu
-
Super Zegar - Pamiątka JUDO
- Ponad rok temu
-
niebieska Espada
- Ponad rok temu
-
Gra computerowa Judo
- Ponad rok temu
-
..ciekawa inicjatywa..