Ból piszczeli . . .. (for ruido)
Napisano Ponad rok temu
po treningu na skakance więc mam złą i dobrą wiadomość
Ja też to mam . . po bieganiu skakance itp. okropnie boli wew strona
byłem u lekarza ortopedy badali mnie solidnie rentgen i wogule
nic nie wykazali . .. to była dobra wiadomość
mineły 2 lata i problem nie minoł
zauważeyłem jednak że po meczy rugby przestało całkowicie bolec w ciągu 30 min
Napisz jak sie to u ciebie skończyło?jestem bardzo ciekaw i potrzebuje rady od kogo kolwiek
POZDRO ALL
Napisano Ponad rok temu
U mnie jest tak ze skacze codziennie na skakance po 15 minut. Czasem mnie boli, a czasem nie. Czasem boli chwile, a czesem 15 mninut i jak juz przestane. Generalnie to nie jest to bol ktoory przeszkadzalby mi cwiczyc dalej... ale nie zmienia to faktu ze jest a mogloby go pewnie nie byc. dziwna sprawa :roll:
Napisano Ponad rok temu
Może pomoże? :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale jezeli wykluczyli "powazne" sprawy" to wtrące swoje 3 grosze.
Jak zapytałem o ten wątek znajomego dochtora to odpowiedział że może to byc już tylko przeciązeniowe.
Sam na to cierpiałem.
Ale rzecz w tym że najprawdopodobniej to takie "bukszyny"( tak sie to nazywa u koni wyścigowych 8) )-zapalenie okostnej.
Na chłopski rozum okostna to taka folia w która jest zawinięta kość.
Przyczepy, troczki i inne takie ściegna łącząc się z kośćią przechodza przez okostną.
Jak się takie cudo nadszarpnie to sie moze wdać zapalenie, i nie musi to być takie że nogę urywa i jest czerwona czy jakies tam inne cuda.
Może poprostu boleć, jezeli sie temu nie da dobrze odpoczać to się z czasem coraz trudniej leczy.
Proponuje przerwe i jakies masci przeciwzapalne.
I naprawde warto poczekać ja z inna kontuzja przez glupote babrzę się już ósmy miesiąc.
Pozdrawiam!
Kubutek.
Ps: czy czujesz ból także w momencie nacisku na to miejsce?
Napisano Ponad rok temu
Ja mam podobny ból od grudnia(sądze że od skakania ,biegania na treningach ) ,na początku myślałam że to samo przejdzie ale jakoś nie zabardzo chce przejść więc w środe wybieram się do ortopedy -ciekawe co mi powie. Najgorsze jest to ze to miejsce boli mnie już jak nie tylko skacze czy biegne ale jak je mocniej dotkne i najgorsze że jak chodze to tez czuje ból...po treningu na skakance więc mam złą i dobrą wiadomość
Ja też to mam . . po bieganiu skakance itp. okropnie boli wew strona
Napisano Ponad rok temu
z tego co tu widze to moje piszczele to nic w porownaniu z waszymi problemami ( w sumie fajnie :roll: :wink: ) jakis problem na globalna skale "niewyjasniony ból konczyn opanowuje swiat"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
klekanie, na poczatku i na koncu treningu
- Ponad rok temu
-
Silownia a kregoslup
- Ponad rok temu
-
drążęk w futrynie - pyt. od strony technicznej
- Ponad rok temu
-
SIATKOWKA
- Ponad rok temu
-
MAM PROBLEM
- Ponad rok temu
-
Śródręcze
- Ponad rok temu
-
Przysiady- dobra czy nie??
- Ponad rok temu
-
Śródręcze
- Ponad rok temu
-
Przechodzę na dietę....pomoże mi ktoś? :)
- Ponad rok temu
-
Bieganie
- Ponad rok temu