Czy smażona pierś z kurczaka bez dodatku oleju/oliwy/masła, czyli bez dodatku tłuszczu, smażona na sucho zawiera więcej tłuszczu, niż ta gotowana?
Słyszałem o uwalnianiu się na zewnątrz kawałka mięsa węglowodanów i białka, z czego powstaje tłuszcz, czyt. ta chrupiąca skórka.
FaceBook
-
Witajcie- 2 tygodni temu
-
Talk to sexy girls now- Miesiąc temu
-
Jak pozbyć się łuszczycy skóry głowy?- 5 miesięcy temu
-
Bio Życie - Suplementy Diety- 6 miesięcy temu
-
Jak poprawić naturalnie potencję?- 8 miesięcy temu
-
Ona straciła ochotę na seks- 9 miesięcy temu
-
Zapraszam na Oficialna strone- 9 miesięcy temu
-
Witam was Serdecznie- 9 miesięcy temu
-
Jakie feromony moglibyście polecić?- 11 miesięcy temu
-
Tabletki Penilarge- Rok temu



Zawartość
Nie podano
