Witam, wiem iż o Diecie nisko węglowodanowej było na forum sporo, lecz moje pytanie odnosi się do Konserw Rybnych o których brak informacji.
Otóż jestem na diecie nisko węglowodanowej (wzdęcia, gazy itp) i próbuję sobie ułożyć jakoś jadłspis, strasznie ciężko mi zastąpić chleb (gdzie nawet ten pełnoziarnisty jest nie wskazany)
Ostatnio smakuje mi Konserwa Rybna (Śledź) w oleju (olej odlewany ile się da) + Twaróg + oliwa, wydaję mi się do dobre połączenie ze względu na łatwość/szybkość przyżadzenia i wartość posiłku.
Tylko teraz jak to jest z tymi konserwami, dodam że wybieram tylko śledzia bo jest w kawałkach ( nie jakaś zmialona papku nie wiadomego składu, i kwasy omega-3 się tak nie ulatniają).
Jego skład z opakowania: Sledź (ok. 70%), olej roślinny (ok. 27%), sól, ocet. Nie widzę tutaj żadnej chemii, konserwantów.
Jak myślicie czy można wprowadzić taką rybę do stałej diety?
-
Japan YOUNG links 8year GIRLS LEAKED
- 5 dni temu
-
BABYJ MAGNET LINK 16yo GIRLS WEBCAMS
- 6 dni temu
-
Jakie feromony moglibyście polecić?
- Tydzień temu
-
Tabletki Penilarge
- 3 tygodni temu
-
Brak ochoty na seks po treningu
- 4 tygodni temu
-
Witam wszystkich
- 4 tygodni temu
-
Meltamin - Odchudzanie
- 4 tygodni temu
-
Suplementy Zdrowia i Urody
- Miesiąc temu
-
Suplementy Zdrowia i Urody
- Miesiąc temu
-
Nicotinon - Pozbywanie sie Palenia
- 2 miesiące temu