Autor: Laser 
Enjoy

Zestaw statystyk Policyjnych o przestępstwach seksualnych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Według tego, co tu jest napisane, aby była w pełni bezpieczna, powinna jeszcze nosić ze sobą latarkę - na to szczerze mówiąc żadne z nas nie wpadło, bo mieszkamy w dobrze oświetlonym mieście. Ale jak to mówią - przezorny zawsze ubezpieczony. To są oficjalne dane ze strony policji?
 Według tego, co tu jest napisane, aby była w pełni bezpieczna, powinna jeszcze nosić ze sobą latarkę - na to szczerze mówiąc żadne z nas nie wpadło, bo mieszkamy w dobrze oświetlonym mieście. Ale jak to mówią - przezorny zawsze ubezpieczony. To są oficjalne dane ze strony policji?

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiedziałem że to twojego autorstwa i dlatego nie podpisałem źródła. Poprawiłem już to.
Mea culpa
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Treningi dla kobiet w ANAKONDA POZNAŃ Treningi dla kobiet w ANAKONDA POZNAŃ- Ponad rok temu 
- 
			 Napaści na kobiety - statystyki Napaści na kobiety - statystyki- Ponad rok temu 
- 
			 Jak uderzać cios.... Jak uderzać cios....- Ponad rok temu 
- 
			 Filmik archiwalny Filmik archiwalny- Ponad rok temu 
- 
			 Kobieta jako ofiara napaści Kobieta jako ofiara napaści- Ponad rok temu 
- 
			 Naj Naj- Ponad rok temu 
- 
			 Samoobrona Niewidomej Samoobrona Niewidomej- Ponad rok temu 
- 
			 Nowa książka: Samoobrona kobiet Nowa książka: Samoobrona kobiet- Ponad rok temu 
- 
			 Organizacja kursu samobrony jaka stawka dla instruktora? Organizacja kursu samobrony jaka stawka dla instruktora?- Ponad rok temu 
- 
			 Obrona przed facetem Obrona przed facetem- Ponad rok temu