Sai-parę pytań
Napisano Ponad rok temu
1.Czy trzeba mieć pozwolenie na tą z linku(nie wiem czy to zaliczać do repliki czy nie)[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
2.Tytuły jakiś fajnych książek związane z tą bronią(techniki,historia głównie).
3.Czy za taką cenę może być(nie widziałem wiele droższych,ale warto zapytać).
Jak w złym dziale umieściłem to przepraszam.
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej zapytaj w dziale karate. Sai to zabawka z kobudo , więc działka karateków.
Napisano Ponad rok temu
2 - Demura [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , Sagakami [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , Habersetzer [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
3 - cena moze byc, generalnie w Pl ceny sai kraza w okolicy 100 - 150 pln
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Treningi Iaijutsu Komei Jyuku - sekcja Mikołów Treningi Iaijutsu Komei Jyuku - sekcja Mikołów- Ponad rok temu 
- 
			 Spotkanie dotyczące posługiwania się mieczem chińskim Jian Spotkanie dotyczące posługiwania się mieczem chińskim Jian- Ponad rok temu 
- 
			 Seminarium Jikishin Kage Ryu Kenjutsu i Aikido Seminarium Jikishin Kage Ryu Kenjutsu i Aikido- Ponad rok temu 
- 
			 Katana - parę pytań zielonego Katana - parę pytań zielonego- Ponad rok temu 
- 
			 Uwaga Oszuści !!! Uwaga Oszuści !!!- Ponad rok temu 
- 
			 Semianrium Shinkage Ryu kenjutsu - Warszawa 9-12.01.2013r Semianrium Shinkage Ryu kenjutsu - Warszawa 9-12.01.2013r- Ponad rok temu 
- 
			 Shinkendo Siemianowice Śląskie Shinkendo Siemianowice Śląskie- Ponad rok temu 
- 
			 Fotki i linki - miecz Fotki i linki - miecz- Ponad rok temu 
- 
			 Kendo w Trójmieście Kendo w Trójmieście- Ponad rok temu 
- 
			 Sparringi? Sparringi?- Ponad rok temu