Nowy Pogi - Haraś
Napisano Ponad rok temu
Po tym wpisie zostałem zablokowany. Koleś chyba dość popularny w kręgach, skoro nałapał rekord 0-9-0
Napisano Ponad rok temu
zablokowal cie bo nie dales like
swoja droga kawal byka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziwie się, że ludzie w ogóle przyjmują walki z tym typem. Obciach jakich mało : |
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wlasnie widzialem 2 "walki". Nie wiedzialem ze to mozliwe jest - oni mu placa cos za to? moze dlatego? Przeciez facet leci do przodu z wiatrakiem patrzac sie na swoje stopy, nastepnie sie wywraca, nastepnie nastepuje dosiad i klepie tak po 3s - on sie sam obala nawet.
ja widzialem troche kriozalne metamorfozy - faceta rzuca zona/dziewczyna po czym on w ramach kryzysu po 30stce postanawia zostac wojownikiem MMA - wiec zaczyna sie od; przybywa dziar psow, granatow, liter gotykiem, tribalow i drutow kolczastych. Potem irokez ale taki mniejszy, koszulki affliction lub cokolwiek teraz na topie, nastepnie oglaszanie interclubs jako oficjalnych "walk". Jeszcze u mlodego chlopaka do zrozumienia...ale w pewnym wieku...ze jest tez gatunek ludzi, ktorzy chcieliby być jak wojownicy mma -
Napisano Ponad rok temu
Dobra ale gość pisze, że taktykę ustala z trenerem. Znaczy, że jeśli ma trenera to kto głupszy: on czy trener?
wątpie w tego trenera. gdzies slyszalem, ze odszedl z klubu i zalozyl wlasny, ale glowy nie dam (plotki).
Napisano Ponad rok temu
Na wuefie przewrot w przod mialby niezaliczony....[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Dobra ale gość pisze, że taktykę ustala z trenerem. Znaczy, że jeśli ma trenera to kto głupszy: on czy trener?
wątpie w tego trenera. gdzies slyszalem, ze odszedl z klubu i zalozyl wlasny, ale glowy nie dam (plotki).
nie zdziwiłoby mnie to specjalnie, przecież chyba żaden trener nie chciałby podpisać się pod występami tego zawodnika. Najbardziej mnie zastanawia, czy ci jego znajomi, którzy klepią go po plecach i piszą pozytywne komentarze robią tak, bo nie bardzo ogarniają ten sport, czy też mają za jego plecami z niego polewę. A to, co Cię spotkało uira, tzn. kasowanie komentarza i ban, nie spotkało Ciebie jako pierwszego na jego profilu ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba, ze to byla wygrana ze wstydem i przestal ja brac pod uwage potem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium z Damianem Grabowskim we Wrocławiu
- Ponad rok temu
-
Seminarium Jeet Kune Do Hayastan MMA i Doce Pares
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Gokor Chivichyan MMA Sambo Jiu Jitsu
- Ponad rok temu