Nowy Pogi - Haraś
Napisano Ponad rok temu
mi szczegolnie podoba sie ten fragment:
Gale nie odbędzie się z powodu braku sponsora a nie z winy Federacji
Napisano Ponad rok temu
Gala MMA w Krakowie znów odwołana! Czy kiedykolwiek MMA zagości w Stolicy Małopolski?
Redakcja MMAtv w swoim studio gości dziś Dawida Harasa; szefa Federacji Fight Club i organizatora I Zawodowej Gali MMA w Krakowie.
Anna Kasprzyk: Witam Cię Dawidzie powiedz co Cię do nas sprowadza?
Dawid Haras: Chciałbym wszystkie osoby zainteresowane tą I Zawodową Galą MMA w Krakowie; to jest zawodników i fanów przeprosić. Wyjaśnić dlaczego gala zaplanowana na 7 kwietnia jednak się nie odbędzie.
Anna Kasprzyk: Co się stało, że kolejny raz Twój plan spalił na panewce? Skąd w ogóle pomysł zrobienia takiej imprezy właśnie tutaj?
Dawid Haras: Głównym powodem dla którego chciałem, aby ta Gala odbyła się tutaj, było zaprezentowanie MMA w Krakowie, bowiem nigdy wcześniej tego typu gali tutaj nie było. Gala nie odbędzie się z powodu wycofania się głównego sponsora.
Anna Kasprzyk: Czy ze strony Władz Miasta mogłeś liczyć na jakieś wsparcie? W końcu dla Miasta taka Gala to nie lada promocja!
Dawid Haras: Spotkałem się z jednym z czołowych polityków Krakowa. Podjął on próbę takiej pomocy w Ministerstwie Sportu. Tu jednak w Ministerstwie nie byli zainteresowani tym sportem więc pomysł się nie udał. A Władze Krakowa są w tym momencie zajęte innymi sprawami niż tego typu Gala.
Anna Kasprzyk: Czy mimo wszystkich tych niepowodzeń podejmiesz się kolejny raz trudu zorganizowania Gali MMA w Stolicy Małopolski?
Dawid Haras: Na pewno będę próbował, bo uważam że taka Gala w Krakowie jest czymś bardzo wyjątkowym więc będę na pewno próbował.
Anna Kasprzyk: Sam miałeś wziąć udział w jednej z walk tego Turnieju, miałeś walczyć z Mateuszem Strzelczykiem, powiedz co z zawiedzionymi zawodnikami, którzy zapewne przygotowywali się już do tej Gali, czy kolejny raz zostaną odprawieni z kwitkiem?
Dawid Haras: Tak miałem właśnie z Mateuszem walczyć. Na pewno do takiego starcia dojdzie. Mam nadzieję, że w następnej edycji gali. Co do zawodników chciałbym ich bardzo gorąco przeprosić. Mam nadzieję, że postarają się mnie zrozumieć.
Anna Kasprzyk: Czy masz już jakieś konkretne plany co do następnej gali, znasz już miejsce?
Dawid Haras: Będzie to Brzeg. Najbliższa gala odbędzie się 1 maja, jak już powiedziałem w Brzegu. Jako Federacja zostaliśmy zaproszeni na Festiwal Charytatywny na rzecz bezdomnych. Z przyjemnością przyjęliśmy tą propozycję. Dzięki przychylności tych organizatorów udało się to bez większych problemów.
Anna Kasprzyk: Na zakończenie, życzę Ci powodzenia w realizacji Twoich ambitnych planów. Miejmy nadzieję, że krakowska Gala MMA doczeka się jeszcze tego roku swojej premiery i że sponsorzy zainteresują się tym pomysłem i tym razem dopiszą!
Napisano Ponad rok temu
KARTA WALK gali FFC 1 7 Kwietnia 2012r
Dawid Marszałek (0-1-0) VS Tymoteusz Świątek (1-0-0)
Machomed Tulshaev (2-4-0) VS Tomasz Paszewski (0-0-0) ???
Michał Szuliński (3-2-1) VS Rafał Heratyk (2-0-1)
Islam Bokov (1-2-0) VS Tomasz Romanowski (0-2-0)
Super Fight
Asia KIKI Ogrodnik VS Kamila Bałand
Dawid HARNAŚ Haras (0-2-0) VS Mateusz Strzelczyk (4-1-0)
a także Jordan Błoch vs. Adrian Zieliński, transmisją w tv4, Mamedem jako gościem specjalnym i sędzią ringowym Krzyśkiem Kułakiem?
Napisano Ponad rok temu
a ktos jest w stanie potwierdzić jego 1 dana z judo? prawda to czy fałsz? i te niby osiągnięcia z jujitsu, wystep na ME judo. trochę to nie pasuje do stylu don kichota jaki prezentuje
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] O ile rejestr stopni kyu PZJudo nie jest aktualny to rejestr stopni dan jest prowadzony na bieżąco.
Mistrzostwa Europy Judo w 2009 odbyły się w Tbilisi w Gruzji nie w Warszawie. A ME Judo Juniorów 2009 w Erewaniu w Armenii. Sięgając jeszcze niżej to Mistrzostwa Europy Juniorek i Juniorów Młodszych odbyły się w Koper na Słowenii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gość wygląda na kolejnego wariata
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No chyba dlatego tu piszemy.nie piszcie już tu nic.
gość wygląda na kolejnego wariata
EDIT: Matee dobrze prawi, polać mu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Eddie Orzeł też zapewniał rozrywkę , na szczęście nie spierdolił się ze skoczni, a parę razy był blisko :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jest chore, że takich ludzi się w ogóle dopuszcza do gal. powinni być eliminowani już na poziomie klubów.
On nie ma klubu...
Napisano Ponad rok temu
btw: najlepsza podstrona na "portalu"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium z Damianem Grabowskim we Wrocławiu
- Ponad rok temu
-
Seminarium Jeet Kune Do Hayastan MMA i Doce Pares
- Ponad rok temu