Zagadka dla aikidoków
Napisano Ponad rok temu
2. Zdjęcie niepubliczne, przeznaczone przede wszystkim dla kolegów - aikidoków:
(źródło: dobrzy ludzie z internetów)
A teraz zagadka: dlaczego na zdjęciu dla wszystkich trener z Białorusi (?) nie jest nazywany trenerem "aktualnego mistrza świata BJj z Brazylii" a na zdjęciu dla aikidoków - jest? Skromność? ;-)
Swoją drogą, ciekawy jestem nazwiska owego nienazwanego mistrza świata, którym koniecznie trzeba zaimponować znajomym
Pomijając już fakt, że po co u licha Brazylijczykom trener sambo z Białorusi?
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Mags, chyba jednak troszkę to na opak zrozumiałeś. "Mistrz Walentyn trenuje aktualnego Mistrza Świata BJJ z Brazylii", ale wcale nie znaczy to, że widoczny na zdjęciu Wędlinow jest tym miszczem - ot niezręczny podpis, ale nie sądzę, żeby takie były intencje jak napisałeś
Kristof, abstrahując od zdjęć i opisów... Przekręcanie i nabijanie się z czyjegoś nazwiska nie świadczy dobrze o osobie to robiącej. Tym bardziej wtedy, kiedy czyni to za osłoną internetu. :roll: :???:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to mi akurat przez myśl nie przeszło, bo nawet autoreklama tego pana ma jakieś graniceMags, chyba jednak troszkę to na opak zrozumiałeś. "Mistrz Walentyn trenuje aktualnego Mistrza Świata BJJ z Brazylii", ale wcale nie znaczy to, że widoczny na zdjęciu Wędlinow jest tym miszczem - ot niezręczny podpis, ale nie sądzę, żeby takie były intencje jak napisałeś
pzdr
po prostu ciekawy jestem skąd ta różnica w opisach no i nazwiska owego MŚ. może być nawet i w niebieskich pasach...
Napisano Ponad rok temu
Mags, chyba jednak troszkę to na opak zrozumiałeś. "Mistrz Walentyn trenuje aktualnego Mistrza Świata BJJ z Brazylii", ale wcale nie znaczy to, że widoczny na zdjęciu Wędlinow jest tym miszczem - ot niezręczny podpis, ale nie sądzę, żeby takie były intencje jak napisałeś
Kristof, abstrahując od zdjęć i opisów... Przekręcanie i nabijanie się z czyjegoś nazwiska nie świadczy dobrze o osobie to robiącej. Tym bardziej wtedy, kiedy czyni to za osłoną internetu. :roll: :???:
Przedstawiałem się na tym forum z imienia i nazwiska. Jeśli MV lub Ty macie ochotę przedyskutować ten temat, to bardzo łatwo znajdziecie na mnie namiary.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Tu nie chodzi moim zdaniem o to czy Cie znamy czy nie. Po prostu tak nie wypada dorosłemu, myślącemu facetowi. Jesli jesteś myślacy to skumasz co mam na mysli...Jesli nie. Wybacz, nie ma o czy prawić. Nikt nie lubi jak mu się chamsko przekręca nazwisko.Mags, chyba jednak troszkę to na opak zrozumiałeś. "Mistrz Walentyn trenuje aktualnego Mistrza Świata BJJ z Brazylii", ale wcale nie znaczy to, że widoczny na zdjęciu Wędlinow jest tym miszczem - ot niezręczny podpis, ale nie sądzę, żeby takie były intencje jak napisałeś
Przedstawiałem się na tym forum z imienia i nazwiska. Jeśli MV lub Ty macie ochotę przedyskutować ten temat, to bardzo łatwo znajdziecie na mnie namiary.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ja też się przedstawiłem z imienia i nazwiska i możesz łatwo znaleźć na mnie namiary, tylko co z tego? To nie ma nic do rzeczy. Fakt, że żyjemy w wolnym kraju i możemy sobie popisać na forum co tam komu ślina na klawiaturę przyniesie nie zwalnia z przestrzegania elementarnych zasad. Celowe przekręcanie czyjegoś nazwiska lub naśmiewanie się z niego jest, delikatnie rzecz ujmując, mało kulturalne. :nie:Przedstawiałem się na tym forum z imienia i nazwiska. Jeśli MV lub Ty macie ochotę przedyskutować ten temat, to bardzo łatwo znajdziecie na mnie namiary.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
II Śląskie wszechstylowe seminarium Aikido - 3 listopad
- Ponad rok temu
-
Michel Erb - Chojnice
- Ponad rok temu
-
5-ty jesienny staż z Takao Arisue Sensei (19 - 21.10.2012)
- Ponad rok temu
-
Seminarium Aikikai-Yoshinkan w Zabrzu
- Ponad rok temu
-
Plastry Aikido
- Ponad rok temu
-
Horii sensei - zostały 2 tyg.
- Ponad rok temu
-
Aikido w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Sposoby na rozwiniecie timingu
- Ponad rok temu
-
Wejscie w atak
- Ponad rok temu
-
Christian Tissier Shihan - 7dan (Kraków 5-6 paźdz. 2012)
- Ponad rok temu