Enshin karate - z czym to się je?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 od 4 lat sam cwicze Enshin. ;-)  i jeszcze nigdy nie bylem tak zadowolony i spelniony w tym co robie (mam za soba 8 lat Kokushinu i 15 lat Oyama Karate). Napisz czy spodobalo sie Twojemu ojcu.
  od 4 lat sam cwicze Enshin. ;-)  i jeszcze nigdy nie bylem tak zadowolony i spelniony w tym co robie (mam za soba 8 lat Kokushinu i 15 lat Oyama Karate). Napisz czy spodobalo sie Twojemu ojcu.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Stacjonarny Camp TSG Senshin Fighting, 15-21 lipca 2012r. Stacjonarny Camp TSG Senshin Fighting, 15-21 lipca 2012r.- Ponad rok temu 
- 
			 Deregulacja zawodu Instruktora Sportu i Trenera Deregulacja zawodu Instruktora Sportu i Trenera- Ponad rok temu 
- 
			 Konkurencja Kata - zasady WKF - wątpliwości Konkurencja Kata - zasady WKF - wątpliwości- Ponad rok temu 
- 
			 Zgrupowanie z Akihito Yagi, 7 dan Meibukan Goju-Ryu,15-17.06 Zgrupowanie z Akihito Yagi, 7 dan Meibukan Goju-Ryu,15-17.06- Ponad rok temu 
- 
			 Kościeżyna - karate lub mma Kościeżyna - karate lub mma- Ponad rok temu 
- 
			 Sprzęt treningowy Sprzęt treningowy- Ponad rok temu 
- 
			 Pro fighting Karate Pro fighting Karate- Ponad rok temu 
- 
			 Dofinansowanie z UE ... Dofinansowanie z UE ...- Ponad rok temu 
- 
			 Czy juz jestem emerytem - padlo moje biodro Czy juz jestem emerytem - padlo moje biodro- Ponad rok temu 
- 
			 KOGAN - PROWADŹ, UŚWIADAMIAJ ... KOGAN - PROWADŹ, UŚWIADAMIAJ ...- Ponad rok temu