Training Camp Almere - Bonjasky Academy
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

Brak odpowiedzi do tego tematu

Napisano Ponad rok temu
Training Camp Almere - Bonjasky Academy

Almere to bardzo cicha i spokojna miejscowość. Wynajmowałem przyjemny pokój około 2km od campu. Trenowałem dwa razy dziennie a Remy starał się pokazać nam cały przekrój holenderskiego treningu. Oprócz czystej techniki której przerobiliśmy sporo, pokazał nam trening siłowy na maszynach – typowy dla sportów walki oraz  zasady budowania cech podczas treningu kondycyjnego. Wszystko poprzeplatane sesjami sparingowymi co łącznie dało mi bardzo dużo materiału do przyswojenia. Jestem bardzo zadowolony ze szkolenia w Bonjasky Academy. Zobaczyłem K-1 z delikatnie innej perspektywy niż poprzednim razem w Mike’s Gym. Inna praca na nogach i inny styl boksowania. Czeka mnie jeszcze podróż do Golden Glory i wtedy będę miał już mniej więcej to co wiedzieć należy o tzw „Dutch Kickboksen” style. Sam Mistrz to bardzo pozytywny człowiek i z zaangażowaniem prowadzi każdy trening. Odpowiada na każde pytania i dużo tłumaczy podczas demonstracji techniki. Z żalem opuszczałem Holandię bo tym razem bardziej się do niej przywiązałem. Breda to kolejny pomysł na szkolenie więc tylko czekać aż znowu zarobię mocnego siniaka. Do zobaczenia na treningu… Usss …

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Wladimir Klitschko Vs Jean Marc Mormeck Wladimir Klitschko Vs Jean Marc Mormeck- Ponad rok temu 
- 
			 Ray Sefo vs Mirko CroCop Ray Sefo vs Mirko CroCop- Ponad rok temu 
- 
			 24-02.2012 Turniej Boksu Zawodowego Bigger's Better w Burgas 24-02.2012 Turniej Boksu Zawodowego Bigger's Better w Burgas- Ponad rok temu 
- 
			 Tajemniczy mistrzowie tradycyjnych sztuk walki a MuayThai Tajemniczy mistrzowie tradycyjnych sztuk walki a MuayThai- Ponad rok temu 
- 
			 Otwarte Mistrzostwa Polski Muaythai IFMA 2012 - Zaproszenie Otwarte Mistrzostwa Polski Muaythai IFMA 2012 - Zaproszenie- Ponad rok temu 
- 
			 Transmisja GAL boksu oraz MMA Transmisja GAL boksu oraz MMA- Ponad rok temu 
- 
			 ZIMOWY OBÓZ STACJONARNY MUAY THAI 21.II - 25.II KSSW Kraków ZIMOWY OBÓZ STACJONARNY MUAY THAI 21.II - 25.II KSSW Kraków- Ponad rok temu 
- 
			 Mike Bernardo nie żyje Mike Bernardo nie żyje- Ponad rok temu 
- 
			 Jedrzejczyk walka w Tajlandii-opinie Jedrzejczyk walka w Tajlandii-opinie- Ponad rok temu 
- 
			 Fight Academy Szczecin - nowa sala, nowe sekcje Fight Academy Szczecin - nowa sala, nowe sekcje- Ponad rok temu