@gość, chyba rozumiem o co chodzi Szczepanowi z tymi mięśniami brzucha.
Szczepan a mógłbym Cię prosić byś rozwinął temat.
Nie widze powodów do sporu. W koncu temat nie o skuteczności!
Ale co konkretnie cie interesuje?
Napisano Ponad rok temu
@gość, chyba rozumiem o co chodzi Szczepanowi z tymi mięśniami brzucha.
Szczepan a mógłbym Cię prosić byś rozwinął temat.
Nie widze powodów do sporu. W koncu temat nie o skuteczności!
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie odwrotnie. Ćwicząc rzuty w judo istotne jest by partner bardzo szybko wstawał.
Napisano Ponad rok temu
ciekawe jak bedziesz rodzic dzieci hahahahahaha
Używanie mięśni brzucha brrrr brzydzę się tym a fe!
Szczepanie to była taka ironia
Napisano Ponad rok temu
Z czym Ty człowieku się nie zgadzasz? Z samym sobą? Jeśli umiesz szybko wstawać (nawyk), a często na treningu judo robimy rzuty na czas, to tym bardziej możesz sobie wolno wstawać. Odwrotnie, już nie. Zapamiętaj sobie sympatyczne powiedzenie - człowiek, o którym się mówi, że jest rannym ptaszkiem, spokojnie może sobie pospać do dziewiątej. ;-)Sa inne wymagania - szybkie wstawanie wymagane jest tylko do treningu kiedy robimy rzuty na czas.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z czym Ty człowieku się nie zgadzasz? Z samym sobą? Jeśli umiesz szybko wstawać (nawyk), a często na treningu judo robimy rzuty na czas, to tym bardziej możesz sobie wolno wstawać. Odwrotnie, już nie. Zapamiętaj sobie sympatyczne powiedzenie - człowiek, o którym się mówi, że jest rannym ptaszkiem, spokojnie może sobie pospać do dziewiątej. ;-)
Napisano Ponad rok temu
Tak, napiszę. A zdarzyło się, że w Toruniu, jadąc na trening judo w obwieszonym tramwaju na moście (przez Wisłę) ktoś gwałtownie zerwał mój chwyt i odpadłem. Gdyby nie mój trening, nie rozmawialibyśmy dzisiaj. Otrzepałem się i poszedłem dalej omijając tramwaj, który się po krzykach pasażerów zatrzymał.Nie napiszesz chyba ze wstawanie w judo jest przystosowane do czego innego niz sport ?
Napisano Ponad rok temu
Zeby umiec padac trzeba po prostu duzo padac - po rzutach roznych osob z roznych styli i szkol.
Napisano Ponad rok temu
Tak, napiszę. A zdarzyło się, że w Toruniu, jadąc na trening judo w obwieszonym tramwaju na moście (przez Wisłę) ktoś gwałtownie zerwał mój chwyt i odpadłem. Gdyby nie mój trening, nie rozmawialibyśmy dzisiaj. Otrzepałem się i poszedłem dalej omijając tramwaj, który się po krzykach pasażerów zatrzymał.
To prawda, ale mamy jedno zycie, i doba ma tylko 24h. Juz nie mowie o takich drobnostkach jak praca i rodzina czy w porywach jacys znajomi... kto dzis ma czas cwiczyc rozne style i rozne szkoly?
Niebezpieczenstwo jest tez takie, ze rozne moga byc cele naucznia i do tego sa dostosowane metody treningowe, ktore moga bys sprzeczne miedzy roznymi szkolami...
Napisano Ponad rok temu
I świat zaroi się od różowych króliczków
ciekawe jak bedziesz rodzic dzieci hahahahahaha
Szczepanie to była taka ironia
uuufff, nagle zrobilo mi sie lzej na duszy...
Napisano Ponad rok temu
E, ja znam inna wersję - "Kto rano wstaje, ten... się gówno wyśpi". I właśnie ona do mnie przemawia najbardziejJest tez powiedzenie "Kto wczesnie wstaje ... ten wczesnie sie kładzie "
Napisano Ponad rok temu
Z całą pewnością dobrze się komponuje aikido i BJJ.Niebezpieczenstwo jest tez takie, ze rozne moga byc cele naucznia i do tego sa dostosowane metody treningowe, ktore moga bys sprzeczne miedzy roznymi szkolami...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak to kto? Ja, ja!Kto piewszy na ochotnika?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To bedzie po prostu niemozliweJak najbardziej. Opisz to swoimi słowami, a nie prof. Czajkowskiego. ;-)
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście! Profesor Czajkowski nie zna się na padach. Jest szermierzem! ;-)To bedzie po prostu niemozliwe
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu