Prawie wszystkie walki skończone przed czasem, kilka bardzo fajnych nokautów (ta obrotówka to jak z filmu

Jakieś wrażenia Panowie?
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_cieglo napisał
Obrotówka niczego sobie, ale po raz kolejny na ziemię powalił mnie Palhares. Wiesz co zrobi a mimo to nie ma na niego siły.
Napisano Ponad rok temu
budo_cieglo napisał
Szkoda tylko, że po raz kolejny nie przerwał po odklepaniu, co skończyło się kolejną kontuzją kolana jego przeciwnika. Innymy słowy Palhares to kocur, ale kutas.Obrotówka niczego sobie, ale po raz kolejny na ziemię powalił mnie Palhares. Wiesz co zrobi a mimo to nie ma na niego siły.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cytat
Tharfin, Shabu przecież przerwał od razu kiedy sędzia dał mu znać że jest koniec walki.
Cytat
tylko,ze przeciwnik klepal wczesniej
Napisano Ponad rok temu
budo_wojtas25 napisał
tylko,ze przeciwnik klepal wczesniej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_wojtas25 napisał
Ale to sedzia przerywa walketylko,ze przeciwnik klepal wczesniej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Shabu napisał
Ty to wiesz? bo ja np nie wiem jak to jest walczyc w UFC o taka stawke, o czym wtedy myslisz, jak wplywa stres na to. Nie sadze, zeby Palhares mial w glowie "teraz mu skasuje noge". Nie bronie go, nawet go specjalnie nie lubie, ale staram sie rozne kwestie brac pod uwage. No i nastepni przeciwnicy Palharesa, wiedzac o jego nieslawnych skretowkach, beda po prostu klepali wczesniejJest różnica między "nie puścić" a "pociągnąć dalej".
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu