Skocz do zawartości

Zdjęcie

sanchin dachi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
44 odpowiedzi w tym temacie

budo_prorock
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2145 postów
1
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: sanchin dachi

Historia fizyki to zupełnie inna klasa niż historia trollowania w internetach.

Logika jest raczej wspólna.

Jasne. Aby się dogadać warto stosować ten sam język i tę samą logikę.

Moje rozumowanie jest następujace:
1. Kogan już nie raz wyraził swoją niechęć do uczestnictwa w seminariach w szczególności, a w ogóle do uczenia się od nauczycieli karate w ogóle (z małym wyjątkiem - uwielbieniem do wyborowej). Dlatego dość prawdopodobne jest, że warunek twojej tezy nigdy nie zostanie spełniony. Jeśli jednak zostanie spełniony, to niechęć do seminariów i uczenia się on nauczycieli sprawia, że nawet jak się delikwenta zaciągnie za uszy na seminarium to on i tak się tam zwykle nic nie nauczy.

2. Kogan produkuje się na tym forum już prawie rok. W tym czasie nie natknąłem się na post Kogana bez głupot (choć muszę przyznać, że trochę szkoda mi czasu na głębszy research). Powodów takiego stylu pisania może być oczywiście mnóstwo, począwszy od zbierania materiałów do pracy badawczej o zachowaniach użytkowników forów internetowych, a skończywszy na zwykłej prywatnej przyjemności pisania głupot. Tak czy siak, uczestnictwo w seminariach karate nie ma żadnego wpływu na większość z tych powodów, czyli również nie wpłynie na styl pisania Kogana.
  • 0

budo_lukew
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 467 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

kurwa głupie pytanie o pozycje i już chamska pyskówka żałosny jest ten dział
  • 0

budo_risk
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 979 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Moje rozumowanie jest następujace: [...]

Dziękuję.
  • 0

budo_zapas
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1015 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Karate

Napisano Ponad rok temu

Lukew jestes na tym forum od 2001r . Nie zauwazyles ze wiekszosc ludzi ktorzy fajnie i madrze pisalo, juz nie pisze bo to walka z wiatrakami.
Pozdrawiam
  • 0

budo_kogan
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1008 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

kurwa głupie pytanie o pozycje i już chamska pyskówka żałosny jest ten dział

Ja bym na Twoim miejscu strzelił PMkę do śpiącego moderatora z linkiem do tematu i następującym zestawem pytań:
- Czy wypowiadający się w temacie trenuje karate?
- Czy wypowiadający się w temacie w ogóle wie coś o karate w sensie teoretycznym lub praktycznym?
- Czy wypowiadający się w temacie wypowiada się w kwestiach związanych z tematem?

Jeśli te trzy warunki nie są spełnione, to rezultatem jest rzeczywiście pyskówka i to oparta na personalnych wjazdach, bo przecież nie na merytorycznych argumentach. Ja osobiście załatwiam to tak, że jeśli czytając czyjeś posty, na wszystkie 3 pytania odpowiadam "nie", albo to daję ignora co wybitnie podnosi poziom kulturalny i intelektualny tego forum. Taką też opcję polecam.

Nie wiem zresztą czy temat nie jest wyczerpany, bo nikt nie dodaje alternatyw do przedstawionych koncepcji dot. pozycji sanchin dachi.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024 : 2025