Nie mam zielonego pojęcia skąd pomysł, żeby on prowadził galę sztuk walki. Chyba że przaśne wywiady z Pudzianowskim na zawodach strongmanów to wystarczająca rekomendacja. :roll:Nie no wiadomo, ze im wiecej dobrych orgaznizacji tym lepiej, ale ten bieleninik tak mnie wkur...l ze nie moge spojrzec obiektywnie na gale
MMA attack do obejrzenia w knajpie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.... a prowadzenie przez pana od proszku do prania dramatyczne ...
a widziałeś gale prowadzone przez Suprona ? nie wiem który gorszy
Napisano Ponad rok temu
Widziałem tylko walkę Kity i wrażenia mam dobre (walka jak walka, ale nic nie wskazywało na słabość organizacji). Ja też czekam na kolejną galę w ich wykonaniu.
Napisano Ponad rok temu
Drwal - za duzo pajacowania, zachecania do walki oponenta. To bylo niesmaczne. No i gdzie ta swietna stojka - precyzja, wykonczenie? Kondycja? Gdzie?
Masakra. Zapowiedzi masakry... Walka bez historii. Masakra nie stanowil zagrozenia dla oponenta. Bez ikry, polotu.
Sobota. Skrzywdzili go. Po prostu ma to co, czyni go ponad przecietnym - niesamowite kontry na techniki oponenta. Jego oponent po prostu klasa nizej, ambicja i dobre przygotowanie, to bylo za malo na Sobote.
Gorski.... Niby sportowiec swiatowej klasy, ale... Niby sie szybko porusza, co stanowi zapowiedz niesamowitej eksplozywnosci i... Z jego stojki nic nie wynika. Nawet przy przewadze, w tej plaszczyznie nie jest w stanie zdominowac przeciwnika. Te uderzenia w ogole nie sa grozne, podobnie kopniecia. A oponenci, pownni drzec o polamane zebra etc... Tymczasem... Przeciwnik, ktory nic nie umie w stojce, chodzi sobie, jak chce, niezagrozony. Ok. Gorski przetrwal w parterze. Sedziowie pomagali jak mogli. Zenujace troche.
To tyle na swiezo.
A gala bardziej mi sie podobala niz te KSW. Jedyna cepelia to prowadzacy, za dlugo jezdzil po festynach i sprzedawal proszki i zostaly mu nawyki. No i przerwy, trudne do zaakceptowania.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety nie mialem mozliwosci obejrzenia gali, jakies video moze ktos ma?
No jedno jest w fotkach i linkach xDD
Napisano Ponad rok temu
Dealer ty to masz jakis osobisty uraz do ksw chyba co?
Jak dla mnie gala taka sobie, a prowadzenie przez pana od proszku do prania dramatyczne
To Cie zaskoczę bo wcale nie. KSW widzi co robi konkurencja i może ich zamieść w listopadzie. Im lepszy poziom tym lepiej. Organizacja gali to jedno i nie było tam polotu. Może się wyrobią a może nie. Bieleninik to nie jest mocny punkt ale nie pajacuje jak Kasta. Natomiast był bo musiał ocieplać wizerunek MMA Jeśli gala ma trafić do otwartego TVNu to nie może to być podane jako mordobicie.
Klatka bardzo na plus chociaż Sobotta z Mańkowskim z niej wypadli co jest jakimś nieporozumieniem.
Co do walk to krajowi zawodnicy dostali solidnych rywali. Grabarek mógł się przekonać ile mu brakuje w konfrontacji z zagranicznym oponentem. Mi się podobała walka Sobotty z Mańkowskim i nie wiem czy Jewtuszko z Sowińskim zrobią lepszą. Inna sprawa, że wynik pozostawia wątpliwość. Damian Grabowski miał rywala dużo lżejszego niemniej z ważnym sukcesem na koncie (poddał JDS). Zrobił co miał zrobić. W walce Górskiego było dużo ruchu i charakterystycznego dla niego skakania. A wynik moim zdaniem odzwierciedlał przebieg walki. Duży minus dla Jocza za sędziowanie. Drwal z Padillą pokazali się dopiero w drugiej rundzie. Nie był to szczyt techniki ale wymiany były emocjonujące. Nie oszczędzali się i pokazali charaktery. Była krew i było MMA. Kita zrobił tak samo jak Overeem z Werdumem. Cóż jak były mistrz UFC i ADCC chce walczyć w parterze jego prawo. Nie ma co wymagać, żeby Michał się na to godził. Nawet jeśli Rodrigez to już nie ta sama forma to jednak duże doświadczenie i bezsprzeczne umiejętności. Więc karta była naprawdę mocna - 2 walki znalazły się w 10 Sherdoga.
Zależy kto czego oczekuje. Jeśli chcemy popatrzeć na kolorowe światła i inne bajery to KSW wygra z każdą federacją bezapelacyjnie. Jeśli ma być sport bez picowania, zapraszania pseudozawodników, narkomanów, i załatwiania największej gwieździe co najwyżej przeciętnych oponentów to jednak MMAatack oferuje więcej.
A Najman-Saleta to walka, która nie należała do gali MMA i nie ma co jej poświęcać czasu.
Napisano Ponad rok temu
1. Katra walk - bardzo dobra
2. Grabowski - bajka, 110 kg balet
3. Mańkowski - b.ambitnie, choć wg. mnie raczej na remis walka
4. Kita - mądrze
5. Goryl - głupio
6. Górski - średnio
7. Pierwsza walka - szybko
8. Najman :roll:
9. Klatka - WIELKA, fajna tylko te drzwi ;-)
10. Prowadzący - jak dla mnie :nie:
11. Jakoś tak chyba ciemno było chyba - ale widziałęm w Tv wiec trudno ocenić
12. Czasem nudy ale wolę lepszą rozpiskę, niż "fajerwerki"
Chętnie zobaczę mmaAttack 2.0
Napisano Ponad rok temu
tak... kasta, jest poza wszelka krytyka, imitacja, imitacji...
Sobota jednak moim zdaniem lepszy...
K_P
Napisano Ponad rok temu
Wkurzające było też podnoszenie przez sędziego do stójki,pomimo aktywnego parteru (szczególnie walka Górskiego).
Reszta gali bardzo pozytywnie oceniam. Trzymałem kciuki,żeby była konkurencja dla KSW i myślę,że w przyszłości będzie (jeśli nie plajtną do tego czasu).
Grabowski-110kg,a rusza się jak kot- mega fajna walka.
Borys też fajnie,Drwal marniutko- kondycje i szybkościówkę z Pudzianem robił.
Marcin "Tong Po" Najman- najlepsze przed Nami- WYWIADY!!!!
Acha,dziewczyny które wyprowadzały zawodników fajniutkie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wielki Tomasz Drwal zawitał do Polski i spuchł w 2 rundzie i odpierdalał wiatraki. Oczywiście widownia szalała, co za piękna walka i w ogóle... dla mnie żałosne.
Rodriguez... nie wiem.. on trenuje w ogóle? Jak on sie tu znalazł? Kita go ładnie skontrował jak Rodriguez zarzucił tłuszcz na jedną nogę ale tak to żenada... i pomyśleć, że ten człowiek kiedyś wyglądął jak Mark Kerr w czasach swej świetności i skończył na adcc Nogueire w czasach jego świetności... smutne.
Ten syf jaki dostarczył Najman z Saletą nie jest nawet warty komentarza.
Pozostałe walki były spoko i dobrze się oglądało. Z wyjątkiem walki Górskiego, wyszedłem w 2 rundzie na korytarz bo wiało nudą.
Napisano Ponad rok temu
Fajnie ktoś skomentował walkę na YT.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- Doznałem stłuczenia śródstopia, rozbicia kostki oraz kości piszczelowej z bardzo dużym obrzękiem na stopie. Jest na tyle poważne, że moja noga musiała być usztywniona na dwa tygodnie - powiedział nam Najman tuż po wizycie w szpitalu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 137 wyniki spoiler
- Ponad rok temu
-
Bas Rutten -Rickson Gracie
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski Północnej Amatorskiego MMA
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski Wschodniej MMA
- Ponad rok temu
-
Zimowy obóz MMA z Tomaszem Drwalem 2012.
- Ponad rok temu
-
Pierwszy w Polsce kurs instruktorski MMA
- Ponad rok temu
-
RING XF - AMATORSKIE MP !!!
- Ponad rok temu
-
UFC 136: wyniki + bonusy
- Ponad rok temu
-
UFC 136: Edgar vs. Maynard 3 - kursy