Seminarium wprowadzające
Napisano Ponad rok temu
Zapraszam na seminarium wprowadzające do technik z zakresu SZKOŁY VIET CHUN KUNG FU.
Praktyka połączona z wykładem. Zajęcia będą dopasowane indywidualnie do aktualnego poziomu uczestników.
DATA – weekend / listopad ,do ustalenia
MIEJSCE – Kędzierzyn Koźle ul. Skarbowa2 (Zespół Szk. Budowlanych)
ORGANIZATOR – Polskie Centrum VIET CHUN Kung Fu Kwiatu Śliwy ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników])
PROWADZĄCY – Józef Szargut + asystenci
TEMATYKA – podstawowe techniki Szkoły Viet Chun ( wingchun,vinh xuan ),ćwiczenia w parach, ćwiczenia sytuacyjne,Pierwsza forma
KONTAKT – warunki uczestnictwa; ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]) – po zgłoszeniu udziału. Ilość miejsc ograniczona
KOSZT – 120 zł (sobota/niedziela 12 godz )
BEZPŁATNY NOCLEG – własny śpiwór ( możliwość noclegu z piątku na sobotę lub z soboty na niedzielę
OFERUJEMY – stały cykl szkoleń weekendowych , także pod kierunkiem zaproszonych gości – instruktorów z Polski, liderów szkół wingchun
W PRZYSZŁOŚCI – możliwość uzyskania licencji upełnomocnionego przedstawiciela regionalnego Szkoły Viet Chun, egzaminy / certyfikaty /zaświadczenia wewnętrznego kursu
ĆWICZĄC Z NAMI – buduj swoją szkołę w sieci szkół filialnych. POMOŻEMY CI !!!
Napisano Ponad rok temu
Obecnie - Józef Szargut (3DAN-PFDSziSW),
Dziekuję za uwagę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wyguglaj sobie PFDSziSW, poczytaj na budo czy sfd o Soke, rozdawnictwie danów, czym sa dany PFD..., jak Soke dobiera sobie kumpli i " czy uny to sie bić umiom".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To nowy kierunek w polskim ruchu dalekowschodnich sztuk walki, korzeniami sięgającymi w tradycję i duchowość orientu. "System" ten jest autorską metodą opracowaną na podstawie blisko 30-letniego doświadczenia na drodze sztuki walki i rozwoju duchowego zdobytego w Polsce, Niemczech, Holandii, Chinach, Rosji i Ukrainie.
i takie tam bla bla bla
Mam dziwną awersję do wszelkich autorskich systemów, gdyż zazwyczaj swoje systemy tworzą kolesie, którzy w inny sposób stopnia mistrzowskiego, by nie osiagnęli. A tak szast-prast tworzę system i jestem jego mistrzem.
Jeszcze jakby ktoś w solidnym mordobiciu walory owego systemu przetestował...
Ale cóż na w/w stronie brak informacji o tym, żeby Twórca systemu, czy jego uczniowie mieli jakis solidny test praktyczny swych umiejetności i koncepcji.
No i jak dla mnie za dużo jest tam pierdolenia o rozwoju duchowym, sekretach wschodu itp duperszwancach.
Napisano Ponad rok temu
*zajęcia z zakresu II i III formy,
*chi-sao , różne jej warianty oraz sposoby poruszania się ,
*warsztaty z technik manekina Szkoły Viet Chun,
*wybrane elementy technik "chin-na" w aspekcie technik szeroko pojętego wingchun,
*broń - "kołek punktowy" (yawara/palm stick)
Napisano Ponad rok temu
wybacz tsailifo, ale zacytuję coś z w/w strony:
To nowy kierunek w polskim ruchu dalekowschodnich sztuk walki, korzeniami sięgającymi w tradycję i duchowość orientu. "System" ten jest autorską metodą opracowaną na podstawie blisko 30-letniego doświadczenia na drodze sztuki walki i rozwoju duchowego zdobytego w Polsce, Niemczech, Holandii, Chinach, Rosji i Ukrainie.
i takie tam bla bla bla
Mam dziwną awersję do wszelkich autorskich systemów, gdyż zazwyczaj swoje systemy tworzą kolesie, którzy w inny sposób stopnia mistrzowskiego, by nie osiagnęli. A tak szast-prast tworzę system i jestem jego mistrzem.
Jeszcze jakby ktoś w solidnym mordobiciu walory owego systemu przetestował...
Ale cóż na w/w stronie brak informacji o tym, żeby Twórca systemu, czy jego uczniowie mieli jakis solidny test praktyczny swych umiejetności i koncepcji.
No i jak dla mnie za dużo jest tam pierdolenia o rozwoju duchowym, sekretach wschodu itp duperszwancach.
No u nas jest autorski system . Ja sobie go bardzo chwale
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kraków Wing Chun Andrzej Szuszkiewicz
- Ponad rok temu
-
Pytanie o wing tsun
- Ponad rok temu
-