Aikido w Szczecinku
Napisano Ponad rok temu
Znalazłem w internecie stronę szczecinecką i borneńską (niby to samo) a tam informacje, że przez 3 lata nie było treningów aikido w Szczecinku. Od bieżącego roku niby są ale dwukrotnie byłem pod salą gimnastyczną SP1 bo chciałem zapisać dziecko i pocałowałem klamkę. Telefonowałem też po numer 88... ale bez odpowiedzi. Jeżeli czyta to ktoś ze Szczecinka - proszę o kontakt.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za info.
Napisano Ponad rok temu
Sekcja w Szczecinku została rozp....ona rzeczywiście kilka lat temu. Na jej bazie powstało Stowarzyszenie Aikido MATSUNAI w Bornym Sulinowie ( na bazie - czyli, że szefem jest Rysiek Leśniewicz i przez jakis czas trenowło tam kilka hakam ze Szczecinka ze "starej gwardii " )......
Z tego co wiem to rzeczywiście chcą spróbowac reaktywacji jako filia MATSUNAI w Szczecinku......ale czy to juz działa i czy ma szansę działac - nie wiem......
Choc stawiam na to, że to będzie lipa ( nawet jeżeli beda jakieś treningi )......
Nie wiem ile Twój dzieciak ma lat, ale jeżeli juz ok. 14-15 dawaj go do Berserkersów na BJJ......tańca się nie nauczy ale będzie miał kondychę i nie będzie szukać innych głupot w mieście ze zmęczenia
Pozdro
stary szczecinecki aikidoka
Napisano Ponad rok temu
Szczecinek to nie Szczecin ale pisząc o Bornym rozumiem, że miałeś na myśli Szczecinek.
Dzięki za info.
jasne ze tak. sorry, literówka
Napisano Ponad rok temu
...tańca się nie nauczy ale będzie miał kondychę i nie będzie szukać innych głupot w mieście ze zmęczenia
to Ty nie wiesz ze:
raz
- na aikido nie przychodzą tacy co to na mieście głupot szukają
dwa
- taniec wciąż na topie, jak na bjj tańca nie ma to lipa własnie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
STAŻ Z SENSEI PRZEMYSŁAWEM GAWROŃSKIM
- Ponad rok temu
-
Sensei Christian Tissier - Poznań 2011 :))
- Ponad rok temu
-
YOSHINKAN SEISEIKAI Aikido
- Ponad rok temu
-
Bushido
- Ponad rok temu
-
statystyki dot. Aikido
- Ponad rok temu
-
Wodzu - 3dan :)