cisnienie
Napisano Ponad rok temu
Wiem, ze to pierwsze jeszcze nie jest takie straszne, ale to drugie chyba jest troche za wysokie?
Probuje cos w necie znalezc, ale tam to tylko fora ciazowate, wiec jesli ktos sie zna to prosilbym o odpowiedz czy aby nie jest za wysokie.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Z tego co wiem to mam to uwarunkowane genetycznie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z reszta babka miala jakis ruski akcent, coz jakos pechowo ostatnio trafiam do tych "specjalistow" :-)
Napisano Ponad rok temu
To jakiś suchar, mówiła czemu? Bo jeśli chodzi o rzekome nietrawienie białek i węglowodanów razem to jest to legenda o smoku wawelskim.nie laczyc przy jedzeniu bialka z weglowodanami
Napisano Ponad rok temu
Zawsze myślałem, że każdy sport obniża ciśnienie, a nie że jest podział wskazany na szybsze i wolniejsze. Kumpel jest piłkarzem to jak mu lekarka mierzyła ciśnienie to od razu powiedziała, że ma takie, że na bank musi uprawiać często sport.
Napisano Ponad rok temu
Jedyne wyjscie to jechac jakies 80 km do Wrocka i uderzyc prywatnie do lekarza, no ale to juz koszta wieksze sa i czasu potrzeba tez troche.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mam wlasnie takie lekkie nadscisnienie genetyczne i zrobilem sobie probe wysilkowa zeby nie miec watpliwosci co do uprawiania sportu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Coz pozostaje placic i isc samemu, bo na polska sluzbe zdrowia nie ma co liczyc.
Co do tej proby wysilkowej, to jest tutaj identyko, zadnego skierowania nie daja, bo tu tylko prywatnie mozna robic za kwote od 90 do 120 zl i nie odrazu czeka sie przewaznie ok. tygodnia :-)
W sumie to teraz od miesiaca biegam sobie z ranca bez pulsometru ok. 8 km, ale jak mowisz, ze warto by bylo zrobic sobie taka probe, to mozna by sprobowac.
Napisano Ponad rok temu
kardiologa zapytalem, czy nie ma przeciwskazan do uprawiania sportu to skierowal mnie wlasnie na probe wysilkowa i juz.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Taśmy do rozciągania
- Ponad rok temu
-
Dieta oczyszczająca po weekendowym grilowaniu
- Ponad rok temu
-
usuniecie pieprzyka
- Ponad rok temu
-
Wypadający bark a treningi boksu
- Ponad rok temu
-
Mgrka z Fizjoterapi o sztukach walki pomocy budowicz
- Ponad rok temu
-
Nerwobóle? Naderwany mięsień? Problem.
- Ponad rok temu
-
Co na zakwasy
- Ponad rok temu
-
Waga Lazienkowa ELEKTRONICZNA pomiar: TLUSZCZ WODA ?
- Ponad rok temu
-
Gdzie w Warszawie znajdę...
- Ponad rok temu
-
Jak wzmocnic kolano
- Ponad rok temu