usuniecie pieprzyka
Napisano Ponad rok temu
Znieczulil mi miejsce igla, a potem wypalil pieprza.
Powiedzial, ze nie podoba mu sie on i dlatego woli go usunac.
Po "zabiegu" zaczolem sie zastanawiac czy aby nie postapilem zbyt pochopnie.
Po pierwsze ponoc takie znamiona wysylaja do badania, a nie wywalaja na smieci po wycienciu, zeby sprawdzic czy przypadkiem nie ma podejrzen nowotworu.
Po drugie czy takie rzeczy nie usuwa chirurg skalpelem badz laserem, a nie dermatolog wypala jakims starym urzadzeniem?
Teraz wszyscy mi "pierdza", ze bede mial paskudna blizne i nie bede mogl sie opalac przez 3 miechy na sloncu.
Coz madry polak po szkodzie.
Napisano Ponad rok temu
Nie jestem specjalista ale wydaje mi sie ze nie powinno to wygladac tak jak to opisales.
Use Google
Itosu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wypalanie?Stary metoda sprzed 10 lat.Mnie wypalano kurzajke na oku jak byłem mały.
Napisano Ponad rok temu
Coz tak to jest jak sie chodzi do starych pierdzieli za siedmiogrodem, zamiast jechac do wiekszego i bardziej ucywilizowanego miasta.
Teraz zamiast pieprza bedzie blizna i uraz do konca zycia :-)
Napisano Ponad rok temu
Teraz zamiast pieprza bedzie blizna i uraz do konca zycia :-)
urazu nie bedzie bo na blizny panny leca... zreszta jak to szlo "rycerz bez blizny to kutas nie rycerz"
Napisano Ponad rok temu
raczej z tym pieprzykiem byś się nie mógł opalać. Ja niedawno miałem wycinanego włókniaka - też najpierw wyciął a potem wysłał do badań. Ale ponoć już tak chirurdzy mają są zboczeni na punkcie usuwania czego się da.(...) nie bede mogl sie opalac przez 3 miechy na sloncu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:twisted:
Kilka lat wcześniej usuwali mi jedno z okolic mostka (było ryzyko, że oberwę w nie podczas treningu) , w szpitalu, i procedura identyczna, tyle że histopatologia na miejscu. Bez tego to ani rusz, nie dość że same w sobie potrafią się uzłośliwiać, to jeszcze niewłaściwie potraktowane i nie zbadane przy tym... nie chcę straszyć, ale powiem, że spore ryzyko kolega podjął decydując się na jakiegoś znachora :?
Napisano Ponad rok temu
W chwili obecnej pozostaje jedynie zrobic jakies badanie kontrolne czy wszystko jest ok, nie wiem czy konieczny jest sam rezonans czy cos innego sie sprawdza?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wypadający bark a treningi boksu
- Ponad rok temu
-
Mgrka z Fizjoterapi o sztukach walki pomocy budowicz
- Ponad rok temu
-
Nerwobóle? Naderwany mięsień? Problem.
- Ponad rok temu
-
Co na zakwasy
- Ponad rok temu
-
Waga Lazienkowa ELEKTRONICZNA pomiar: TLUSZCZ WODA ?
- Ponad rok temu
-
Gdzie w Warszawie znajdę...
- Ponad rok temu
-
Jak wzmocnic kolano
- Ponad rok temu
-
sarsaparilla
- Ponad rok temu
-
Przeciągnięta balacha
- Ponad rok temu
-
Limit wytrzymałości kości piszczelowej ?
- Ponad rok temu