Jak zachować się w sytuacji zakładniczej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No shit Sherlock!
Napisano Ponad rok temu
zreszta i tak w takiej sytuacji nie mamy wpływu jej rozwój a
scenariuszy jest multum...
na szczęście żyjemy w Polsce i "chronią nas dobrze zarabiający Policjanci" jak powiedział Premier Donald TUSK.. a jako funkcjonariusz dodam prywatnie, że wolałbym, aby ATECIAKI poprzestały na treningach w sferze HRT bo szkoleń jest za mało, obiektów mało, stąd nie wiadomo jakby to było w przypadku poważnego zagrożenia zakładniczego... poważnego - mam na myśli atak zawodowców.. ale to tylko Polska więc ... liczę że pozostanie tak jak jest.. oby nie w temacie szkoleń.. pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Ochrona funkcjonariusza publicznego dla cywili Ochrona funkcjonariusza publicznego dla cywili- Ponad rok temu 
- 
			 Zachowania przestępcze i ich zapobieganie Zachowania przestępcze i ich zapobieganie- Ponad rok temu 
- 
			 Młode lata Młode lata- Ponad rok temu 
- 
			 Kop w dupę Kop w dupę- Ponad rok temu 
- 
			 O co chodzi z tym pojedynczym krótkim ciosem... O co chodzi z tym pojedynczym krótkim ciosem...- Ponad rok temu 
- 
			 Bezpieczne narzędzia do samoobrony Bezpieczne narzędzia do samoobrony- Ponad rok temu 
- 
			 cos o co kiedys dawno temu zapytal mnie kapral cos o co kiedys dawno temu zapytal mnie kapral- Ponad rok temu 
- 
			 Transport dużych ilości pieniędzy. Transport dużych ilości pieniędzy.- Ponad rok temu 
- 
			 ulica- ślisko ulica- ślisko- Ponad rok temu 
- 
			 Obrona przed atakiem głową Obrona przed atakiem głową- Ponad rok temu