Jaka różnica między ETKF i ITKF?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-teraz to się pogubiłem, gdzie Ty to widzisz? Vortal jest miejscem gdzie można pytać się o wszelkie niejasności i ja tak robię. Jeżeli wszelkie pytania o ITKF są "szukaniem sensacji" to jaka jest w tym Twoja rola? Masz nie dopuszczać do pytań?Mnie polityka w stylu lepsze gorsze karate nie podnieca.
Zdziwiło mnie wypisywanie tytułów Twojego szefa na plakacie, gdzie reklamujesz jego przyjazd do Anglii. Wynika z tego wpisu jakby istniały dwie organizacje o podobnych kompetencjach i w obu posiada on stanowisko vice-prezesa. Okazuje się, że v-ce korporacji jest także v-ce kontynentalnym i o tym informuje potencjalnych zainteresowanych. Może powinien dołączyć jeszcze zajmowane stanowisko w Polskim oddziale?
I przedostatnie jeszcze dwa pytania (jeżeli chcesz tak bardzo "wiercić temat"). Czy to zagraniczne spotkanie daje jakąś liczbę wymaganych punktów (do zezwolenia na podejście do egzaminu) i czy w trakcie jego pobytu będzie można też wykupić prywatne konsultacje, i czy będą też punktowane?
tytulomania, czyli przerost formy nad trescia.
jasnie oswiecony przewielebny prezes galaktyki profesor doktor habilitowany magister sensei Jarzabek Waclaw trener drugiej klasy instruktor.
wszystko po to zeby sie poczut troszke lepiej.
czego kazdemu zycze.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Shidokan w Krakowie?
- Ponad rok temu
-
Obóz kyokushin w Grecji 1995 rok
- Ponad rok temu
-
WTF jakieś nowe zasady?
- Ponad rok temu
-
Pomoc dla Japonii.
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Taiką Oyata 10 dan ryute
- Ponad rok temu
-
Uchi ushiro mawashi geri?
- Ponad rok temu
-
Oyama - prawda i mity.
- Ponad rok temu
-
KYOKUSHIN BUDOKAI POLSKA
- Ponad rok temu
-
Iain Abernethy blog
- Ponad rok temu
-
Po co, w jakim celu cwiczymy karate czy inne s.w.
- Ponad rok temu