Dojo Stara Wieś
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
odwiedzilem strone - niezle to wyglada ale takie spanie jakos mnie nie zacheca ani japonskie ani europejskie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie chcesz, nie śpij....a tu sewują nam średniowiweczna Japonię i może za 200 zł dobowo ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ale z tym sklepem to trochę lipa. Jak tu trenować bez piwa przed spaniem po ciężkim treningowym dniu :-)
Troche?!!!!!
To rozwala cala koncepcje treningu....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Typowy futon, takie same sa w dormitoriach w Japonii.ani japonskie ani europejskie
Napisano Ponad rok temu
Z tego co czytam i oglądam w Japonii juz tego nie praktykują , gdyż poziom cywlizacji poszedł do przodu ,a tu sewują nam średniowiweczna Japonię i może za 200 zł dobowo
Praktykują. To tu na zdjęciach bardzo japońskie jak na moje oko.
Napisano Ponad rok temu
Typowy futon, takie same sa w dormitoriach w Japonii.ani japonskie ani europejskie
Nie wiem ale na bawelniany futon to za bardzo mi to nie wyglada bardziej ma to ksztalt worka ze sloma ale moze moze poszewka jego ksztalt kamufluje
Ps. tak jak ponizej ladniej to by bylo przedstawione
Napisano Ponad rok temu
Włodzimierz Kwieciński otwierając Ośrodek Stara Wieś pokazał że jest świetnym menadżerem ......znakomite warunki do treningów i pobytu : . Wątpie żeby ktoś z innej organizacji miał możliwość organizacji w ośrodku Stara Wieś obozu sportowego.....Chyba nieprędko powstanie podobny ośrodek sportów walki.....Rzeczywiście ośrodek robi ogromne pozytywne wrażenie. To miejsce jest przeznaczone naprawdę do treningów. Żadnych innych miejscowych atrakcji. Najbliższy sklep kilka kilometrów od ośrodka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem ale na bawelniany futon to za bardzo mi to nie wyglada bardziej ma to ksztalt worka ze sloma ale moze moze poszewka jego ksztalt kamufluje
Czyli jak kołdra nie jest wypchana gęsim pierzem to to już nie kołdra?
Napisano Ponad rok temu
Czyli jak kołdra nie jest wypchana gęsim pierzem to to już nie kołdra?
a zebys wiedzial ze jest znaczna różnica sztucznej koldry a z pierzem
Tu chodzilo raczej o przedstawienie grubego puchatego siennika do tego nieforemnego. Maty na ktorych sie spi nie sa zazwyczaj takie grube. Dla mnie takie pol europejskie pol japonskie - ale moze teraz tak jest
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
a jednak mozna
- Ponad rok temu
-
Moja osobista opinia odnośnie genezy współczesnego karate
- Ponad rok temu
-
Pytania natury etyczno moralnej