Spoiler strike force
Napisano Ponad rok temu
Kharitonov ko na andreiu.na poczatku zbierał ciosy ale pozniej sie rozkrecił i ładnie wygral.
Bigfoot po ostrej walce z obu stron w kazdej płaszczyznie wygrał przez techniczny ko.Fedor niezdolny do walki przez obite oko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kurwa, uwazam, ze niepotrzebnie przerwali walke, juz nie z takich opresji Fedor wychodzil. Kurwa, kurwa, kurwa.
Jako fan może i tak...
Ale przerwali nie bez powodu. Kto by chciał walczyć z narażeniem oka?
To była dobra walka i gdyby któreś z uderzeń Fedora doszło celu to Silva do tej pory jeszcze by spał. Szły naprawde konkretne cepy
Będzie teraz ciekawiej, coś sie dzieje. Ciekaw jestem wypowiedzi Dany.
Napisano Ponad rok temu
Ale to byla decyzja Fedor lub naroznika Fedora? Bo z tego co zauwazylem to byla decyzja sedziow, nawet nie sedziego ringowego. Grubymi nicmi to jest szyte. Poza tym uwazam, ze lepiej byloby gdyby Fiod wyszedl do tej ostatniej rundy i zostal znokautowany, niz cos takiego. To pozostawia po sobie pewien niedosyt, bo zostala jeszcze jedna runda, ktora moglaby sie rozwinac inaczej, a w ten sposob sie tego nie dowiemy.Jako fan może i tak...
Ale przerwali nie bez powodu. Kto by chciał walczyć z narażeniem oka?
"Fedor is overrated"Ciekaw jestem wypowiedzi Dany.
EDIT: Z innej beczki smuci mnie przegrana Sefo, ale to w sumie bylo do przewidzenia. Raduje mnie za to bardzo wygrana Kharitonova - jakos lubie tego goscia. Arlovski ma wszystko lepsze - jest szybszy, zwinniejszy, lepiej uderza. Brakuje mu tylko jednego - jaj. I to zostalo bolesnie i skutecznie unaocznione przez Sergieja - i chwala Bogu .
Napisano Ponad rok temu
Ale to byla decyzja Fedor lub naroznika Fedora? Bo z tego co zauwazylem to byla decyzja sedziow, nawet nie sedziego ringowego. Grubymi nicmi to jest szyte. Poza tym uwazam, ze lepiej byloby gdyby Fiod wyszedl do tej ostatniej rundy i zostal znokautowany, niz cos takiego. To pozostawia po sobie pewien niedosyt, bo zostala jeszcze jedna runda, ktora moglaby sie rozwinac inaczej, a w ten sposob sie tego nie dowiemy.Jako fan może i tak...
Ale przerwali nie bez powodu. Kto by chciał walczyć z narażeniem oka?"Fedor is overrated"Ciekaw jestem wypowiedzi Dany.
EDIT: Z innej beczki smuci mnie przegrana Sefo, ale to w sumie bylo do przewidzenia. Raduje mnie za to bardzo wygrana Kharitonova - jakos lubie tego goscia. Arlovski ma wszystko lepsze - jest szybszy, zwinniejszy, lepiej uderza. Brakuje mu tylko jednego - jaj.
Napewno decyzja sędziów. Podejrzewam że Fedor chhciał by walczyć nawet gdyby jego drugie oko wyglądało tak samo ;-) Ale poprostu komisja nie może dopuścić do walki zawodnika w takim stanie
Co do wypowiedzi Dany to spodziewam się tekstów w stylu że nie chcieli by go w UFC nawet za darmo
Napisano Ponad rok temu
Brat aliego ko i g&p na przeciwniku.ładna szybka walka.
Tam było poddanie w parterze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja mam nadzieje,ze jeszcze zawalczy.Niewiem ile w tym prawdy ale na sherdogu ktos napisal ze szef Strikeforce-Joe Coker powiedzial iz byc moze Fedor bedzie alternatywa w dalszej czesci turnieju.
Apropo Dany to mozna wejsc na Jego twitter i poczytac co mysli o tej gali.
Jak mozna sie domyslec wypowiedzi nie sa pozytywne :wink:
Jutro musze jeszcze raz na spokojnie obejrzec walke Fedor/Big Foot.
Jedno jest pewne ,niedocenialem brazylijczyka.
Kto postawil na tej walce ten ma powod do radosci.
Napisano Ponad rok temu
Bez przesady jaja, to on ma.... Arlovski ma wszystko lepsze - jest szybszy, zwinniejszy, lepiej uderza. Brakuje mu tylko jednego - jaj. ...
Ma też niestety szczękę ze szkła.
Big Foot mnie także pozytywnie zaskoczył. Ze wszystkich światowych mutantów jest chyba najlepszym zawodnikiem. Dobrze uderza, w parterze dobrze wykorzystuje swoją masę.
Żal Fiodora, bo wykazał ogromne serce gdy mu Silva dywanowy nalot urządził.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
+1 dar
Andrusza serce ma i jajcy, tylko własnie szczeke ażurową. W Yeti calkiem klawo sie zaprezentował, miał dobry flow, troche obija to od razu sie okreca do balaszki na noge, to jeszcze cos tam.
Napisano Ponad rok temu
druga runda to jednak pelna dominacja mutana. wjazd w nogi i masakra. chociaz szacun dla fiodora, ze przetrzymal to bombardowanie i trojkata....
Za długo dynamiką i siłą wychodził z wszystkich zagrożonych pozycji w parterze. Jak dostał znacznie silniejszego i technicznego przeciwnika to ta taktyka przestała spełniać swoje zadanie
Napisano Ponad rok temu
do tego andrei przegral, sefo przegral. wyniki z dupy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to Alistair będzie miał pas skoro "ostatnia nadzieja ruskich" poległa.
Kharitonova już też skreslasz?
Napisano Ponad rok temu
Walka Fedora i Big Foota bardzo fajna, szkoda, że to oko tak mu napuchło może byłaby 3cia magiczna runda :wink:
Brzydal dał radę; w UFC takiej aktywności w HW to nie widziałem dawno...
Napisano Ponad rok temu
MMA poszło do przodu, a Fedor dalej trenował w swojej wsi z księdzem i tymi samymi fighterami od lat. Zawodowi fighterzy trenują w różnych obozach w kilku krajach, patrz GSP który bywa nawet w UK.
Wydaje mi się że specjalnie zestawili go w pierwszej rundzie z Silvą, ponieważ myśleli że przejdzie go bez problemów, i maszyna promocyjna wyciągnie więcej kasy z turnieju.
Napisano Ponad rok temu
+1MMA poszło do przodu, a Fedor dalej trenował w swojej wsi z księdzem i tymi samymi fighterami od lat. Zawodowi fighterzy trenują w różnych obozach w kilku krajach, patrz GSP który bywa nawet w UK.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mistrzostwa Strefy Zachodniej Amatorskiego MMA
- Ponad rok temu
-
Nie chcę być złym prorokiem...
- Ponad rok temu
-
Strikeforce HW GP na żywca na Eurosporcie 2.
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Arkadiuszem Wełną
- Ponad rok temu
-
UFC 127: Walka Macieja Jewtuszko za darmo na Facebooku
- Ponad rok temu
-
XII Liga Shooto 26 luty Przodkowo koło Gdyni
- Ponad rok temu
-
SHIDO-LIGA XV Edycja