Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler strike force

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
122 odpowiedzi w tym temacie

budo_artur*
  • Użytkownik
  • 9 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Spoiler strike force
Wszyscy jada po Fjodorze a nie zauważyłem ani jednej pochwaly dla Silvy.....miał rozpracowanego przeciwnika do perfekcji zarówno w stojce jak i na ziemi.

Byłem zszokowany szybkością Silvy szczególnie jeśli wezmiemy pod uwage ze w dniu walki miał ważyć 130 Kg ...genialne uniki i piekne kontry.
Silva to pierwszy zawodnik który w 100% miał rozpracowanego Fjodora i co najważniejsze potrafił wiedze wprowadzic w zycie.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Tu piekne obalenie....timing pierwsza klasa.
Dołączona grafika

I ten nieszczesny dosiad..... pol garda do bocznej do north south znow do bocznej i dosiad....perfekcja.
Dołączona grafika

gify z sherdoga
  • 0

budo_perun srogi
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1077 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

ja chwalilem, ja pierwszy bylem :P :lol:
  • 0

budo_artur*
  • Użytkownik
  • 9 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ja chwalilem, ja pierwszy bylem :P :lol:

Tak rzeczywiście powierzchownie tylko przejrzałem pierwszą strone...zwracam honor:)
  • 0

budo_deprawator
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 514 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Big Foot ma ogromną szansę wygrać ten turniej. Zajebiste bjj ma ten gigant. Widać że, pasek dostał nie za warunki fizyczne.
Co do Fiedzi to mega szacunek za drugą rundę, jak on to przetrwał???
Szkoda że, legenda umiera na naszych oczach, ale rewanż z Werdumem i tak mu się należy.
  • 0

budo_sos
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 5566 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ahhh tak, Fedor raz przegrał przez trójkąta i odrazu go skreśliliśmy, tak tak.... :P :P :P
No i oczywiście, kim jest Silva... łyso co? :P

Kharitonov ładnie zgasił Arlovskiego, w gnp to już solidnie przyjebał. Jednak nie widzę dla niego szans w parterze jeśli chodzi o walkę z Barnettem. Musiałby zrobić solidne przygotowanie z zapasiorami, jak nie dać sie sprowadzić. Jeśli uda mu się trzymać to w stójce to może być ko nr 2.
  • 0

budo_warhead
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4469 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Różne

Napisano Ponad rok temu

Skreslamy go dlatego, ze nie przygotowal sie atletycznie do walki. Porownaj sobie jego sylwetke. Teraz on juz idzie w kierunku polityki ... wieku nie oszukasz ... ale milo bylo patrzec jak twarz brazylijczyka mowi ... tylko nie trzecia runda tylko nie trzecia runda :> zabraklo mu tez paliwa :D
  • 0

budo_deprawator
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 514 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ahhh tak, Fedor raz przegrał przez trójkąta i odrazu go skreśliliśmy, tak tak.... :P :P :P

Z Andreiem też dostawał wpierdol, ale się odgryzł :)

PS: Nikt go nie skreśla, ale to już chyba koniec ery jego dominacji. Tak jak nastąpił koniec ery Royce`a.
Jedynie Rickson wiedział kiedy się wycofać.
Poza tym to wszystko wina Saku, kurwaaaaaaaa :!:
  • 0

budo_mradu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3413 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

No i oczywiście, kim jest Silva... łyso co? :P

A niby czemu mialoby byc lyso? Silva zaprezentowal sie swietnie, Fedor slabo, niemniej jednak przydalaby sie ta 3 runda, rozstrzygajaca wszystko. I nadal uwazam, ze skreslanie jakiegos zawodnika po 1 walce (to a propos walki z Werdumem) lub po 2 (i po walce z Silva) jest niezbyt rozwazne.
  • 0

budo_sos
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 5566 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Wystarczy cofnąć sie do tematu z typowaniami.
  • 0

budo_partyzant
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1872 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Czy ktoś wie od kiedy Fiodor się "nawrócił"?
odnoszę wrażenie że zaczął robić lipę w ringu od czasu gdy zaczął publicznie paradować z tym swoim brodatym sztabek księży, za każdym razem paradować z krzyżykiem na szyi i w ogóle. Fiodor chyba za bardzo skupił się na religijnej stronie swojego życia dając się ponieść boskiej ręce.
  • 0

budo_shabu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3242 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Właściwie wszystkie juz gwiazdy Pride odeszły w niebyt; niby wciąż walczą i radzą sobie nienajgorzej, ale mistrzów juz z nich nie będzie. Fedor, CroCop, Nogueira, Wandelei, Arlovski... Kharitonov zaliczył nienajgorszy powrót, ale co z tego dalej wyniknie - nie wiadomo. Tylko Overeem wciąz rośnie w siłę i mam wrażenie, że gdyby jednak spotkał się z Fedorem, rozniósłby go już w pierwszej rundzie. No i jeszcze nadzieja w Shogunie, ale to nie ten turniej i nie ta organizacja. ;)
  • 0

budo_szczena
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1203 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Boks

Napisano Ponad rok temu

przykro na tą walke patrzeć. Fedor został zniszczony.
  • 0

budo_uth
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 166 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

przykro na tą walke patrzeć. Fedor został zniszczony.

Yep, aż mi smutno. Szkoda, jego twarz po drugiej rundzie to tatar :(
  • 0

budo_franek kimono
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 433 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Silva pokazał się z zajebistej strony, ale jeśli taki ktoś miałby być teraz na fali to ja dziękuję. Bez swojej przewagi rozmiaru nie osiągnąłby na ziemi tego, co udało mu się w walce z Fedorem. Koleś jest po prostu za wielki. I choć trzymam kciuki za Werduma, wolałbym zobaczyć walkę w półfinale z Overeemem.

Werdum powiedział sporo mądrych rzeczy w wywiadzie po walce. Fedor byłby nadal wielki, gdyby ostatnich kilka lat przetrenował w różnych gymach na całym świecie, miał potężniejsze zaplecze. Trenując przez tyle lat z tymi samymi ludźmi, ciężko być dobrze przygotowanym.

Oby Fedor nie skończył tak jak Lidell. Życzę mu 1-2 wygranych walk na zakończenie kariery. Szkoda, że nie odszedł jako bóg.
  • 0

budo_zaorish
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1418 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

k**** :( :( :( :( czyzby fedor naprawde sie skonczyl? :( mialem wrazenie, ze zupelnie nie ma motywacji do tej walki

Arlovsky znow pokazal ze ma szklana szczeke, ladnie sobie uderzal do momentu az Kharitonov celnie trafil, potem to juz go doslownie wylaczyl ;P
  • 0

budo_szczena
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1203 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Boks

Napisano Ponad rok temu

najbardziej mnie dziwi na forach zachwyt Arlovskym. Czy on kiedykolwiek byl naprawde dobry ? Kazdy pisze ze ma super technike, super to, super tamto, no Billy Blanks w filmie Szpony Orła też sie prezentował dobrze :wink:

a co do Fedora on sie skończył już dawno temu, mniej więcej przy walce z Hong Man Choiem wszystko szło ku upadkowi.
  • 0

budo_deejay
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 444 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Respekt za wytrwałość. Tylko czemu on się pchał do parteru z tyle cięższym czarnym pasem bjj, wtf?
  • 0

budo_zaorish
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1418 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ehhh chujowo, chcialoby sie, zeby Fedor byl niepokonany do konca zycia :? :? przykro mi sie ogladalo ta walke :?
a ja Arlovskiego jakos nigdy nie uwazalem za dobrego, wyprowadza sobie zawsze kombinacje jak na sparingu potem jeden strzal i facet lapie KO
  • 0

budo_artur*
  • Użytkownik
  • 9 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Silva pokazał się z zajebistej strony, ale jeśli taki ktoś miałby być teraz na fali to ja dziękuję. Bez swojej przewagi rozmiaru nie osiągnąłby na ziemi tego, co udało mu się w walce z Fedorem. Koleś jest po prostu za wielki. I choć trzymam kciuki za Werduma, wolałbym zobaczyć walkę w półfinale z Overeemem.

Werdum powiedział sporo mądrych rzeczy w wywiadzie po walce. Fedor byłby nadal wielki, gdyby ostatnich kilka lat przetrenował w różnych gymach na całym świecie, miał potężniejsze zaplecze. Trenując przez tyle lat z tymi samymi ludźmi, ciężko być dobrze przygotowanym.

Oby Fedor nie skończył tak jak Lidell. Życzę mu 1-2 wygranych walk na zakończenie kariery. Szkoda, że nie odszedł jako bóg.

Jakiś czas temu pojawiły się plotki o potencjalnym sparring partnerze Fedora w osobie Shane'a Carwina. Plotki zreszta potwierdzone przaez samego Shane'a który wspomnial ze jego management jest w kontakcie z managementem Fedora i jesli wszystko zostanie dograne Carwin mialby leciec do Rosji. Jesli Fedor zdecyduje sie kontynuowac kariere mysle ze m-1 nie ma wyboru i niech lepiej koluja prywatny samolot zeby sprowadzic Carwina. Trening ze 120 kg zapasnikiem z dynamiutem w prawej łapie powinien przyzwyczaic go do walki z wielkimi grapplerami.
  • 0

budo_tharfin
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 539 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Arlovskiego przecież pokonał Datsik.
Dziękuje dobranoc :wink:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024