Książka Kyokushin Power Karate, David C. Cook 9 dan
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieję, że to dobra wiadomość dla wszystkich trenujących Kyokushin ( i nie tylko)
Postaram się na bieżąco przekazywać wszelkie informacje na ten temat.
17 lutego Soke Cook będzie moim gościem w Żarach, myślę, że będę mógł wtedy więcej napisać na ten temat.
Pozdrawiam
Emil
Napisano Ponad rok temu
A jaka będzie cena książki?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jak za darmo dałeś sandokan100.ostatnio udało mi się ściagnąc dwa tomy tej książdki po 5 USD z Ukrainy w języku rosyjskim -polecam tego autora
Ja kiedyś miałem ksero ale pożyczyłem komuś, żeby przygotował się do egzaminu i piracka kopia już do mnie nie wróciła. Korzystam obecnie z wersji elektronicznej, o której wspomniał Romanowicz. Dobra rzecz...Według mnie nie ma lepszego podręcznika , w którym jest kihon kyokushin karate. Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
To ja się już na to piszę Emilu. Zostaw jeden egzemplarz dla mnie, proszę.Witam Romanowicz, ja będę zajmował się dystrybucją. Dam Wam wszystkim znać, postaram się aby kilka sztuk było z podpisem Soke.
:-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam serdecznie, miło mi zakomunikować, że za( w przybliżeniu)30 dni ukaże się na naszym rynku książka Soke Davida C. Cooka 9 dan, "Kyokushin Power Karate". Będzie to poprawiona pozycja i dwa tomy (wydane w języku angielskim) zostaną połączone w jeden. Książka ta jest już przetłumaczona na język polski. Myślę, że będzie to ciekawa propozycja dla wszystkich instruktorów, nie tylko Kyokushin Karate. Objętościowo książka formatu A4 będzie miała około 300 stron.
Mam nadzieję, że to dobra wiadomość dla wszystkich trenujących Kyokushin ( i nie tylko)
Postaram się na bieżąco przekazywać wszelkie informacje na ten temat.
17 lutego Soke Cook będzie moim gościem w Żarach, myślę, że będę mógł wtedy więcej napisać na ten temat.
Pozdrawiam
Emil
bardzo dobra wiadomość
ja również jestem zainteresowany książką
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ja również Jakby się już ukazała to jeden egzemplarz dla mnie
Ps.Wyborowa czekam z niecierpliwością na Twoją nową książkę.
Czy znasz już może przybliżony czas ukazania się jej?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja prosze rowniez o jeden egzemplarz.
Napisano Ponad rok temu
Na wrzesień planowane jest także ogólnopolskie zgrupowanie z Soke, 3 dni treningu pod jego okiem!
Napisano Ponad rok temu
Tak na szybko o wnętrzu, dużo nowych fotek, treści, nowe kombinacje (full contact) pod Kyokushin, których nie było i jeszcze wiele innych rzeczy Ja właśnie przerwałem jej czytanie , żeby Wam o tym napisać.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ZMIANA TERMINU SEMINARIUM
- Ponad rok temu
-
karate rozterki i wątpliwości
- Ponad rok temu
-
Prośba o głosy
- Ponad rok temu