Witam wszystkich zainteresowanych, dzisiaj po treningu ustalaliśmy z Soke szczegóły dotyczące książki. Napiszę więcej mam w domu wersję elektroniczną więc uważam się za szczęśliwca. Ceny jeszcze nie mogę zdradzić, bo najnormalniej nie znamy jeszcze wszystkich kosztów końcowych, musicie uzbroić się w cierpliwość. W poniedziałek materiały przesyłam do drukarni, robimy druk próbny decydujemy którą wersję (chodzi o jakość) i drukujemy pod dystrybucję. Soke postawił na jakość materiałów z jakich książka będzie się składać, gdyż jest ona objętościowo znacznie większa. Musi to być naprawdę solidna oprawa, środek szyty, kartki najwyższej jakości(tak zdecydował Soke, gdyż książka ma służyć przez lata)
Tak na szybko o wnętrzu, dużo nowych fotek, treści, nowe kombinacje (full contact) pod Kyokushin, których nie było i jeszcze wiele innych rzeczy Ja właśnie przerwałem jej czytanie , żeby Wam o tym napisać.
I am confused.
Wyglad to na trening schizofernii. Ksiazka jest kyokushin, a sam autor promuje swoj TSG.
Ja znam historie Davida Cooka.
W obecnej chwili ta ksiazka to odgrzewany kotlet sprzed kilkudziesieciu, nawet nie kilkunastu lat. Nie umniejsza to wartosci samiej ksiazki i autora. Chodzi o to, ze to jest dwadziescia lat za pozno.