Adamek vs. Kliczko we wrześniu w Polsce
Napisano Ponad rok temu
- Doszliśmy do porozumienia, bardzo jesteśmy zadowoleni z oferty, którą nam przedstawiono. We wrześniu stoczę walkę na stadionie we Wrocławiu z Władimirem Kliczko. Bardzo się cieszę, bo właśnie spełnią się moje bokserskie marzenia - powiedział "Góral".
- Chcę pokonać Kliczkę i zdobyć pasy WBO i IBF, których jest posiadaczem. Stadion mieści ponad czterdzieści tysięcy kibiców , mam nadzieję, że dopisze nam pogoda - dodał zadowolony Adamek, dla którego Nowy Rok nie mógł się rozpocząć się lepiej.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jeśli to prawda to będzie ciekawie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedyna szansa to opcja, że Kliczko go zlekceważy i się nie przygotuje, albo jakiś lucky punch...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spokojnie, spokojnie. Kliczko choc obecnie najlepszy pięściarz w ciężkiej lata swej dominacji totalnej ma za sobą. Jest faworytem w tej walce ale dałbym sobie na wsrzymanie w gadnaiu, ze Adamek nie ma szans.
Szanse ma tak jak napisałem - tylko że Kliczko ma tej szansy nieco więcej. Imo przewaga siły, zasięgu, doświadczenia, obicia ( w HW) po stronie Kliczki
A serce jak najbardziej za Tomkiem :twisted:
Napisano Ponad rok temu
To prawda ale Adamek nie jest na straconej pozycji, ot po prostu Kliczko jest faworytem.(...)przewaga siły, zasięgu, doświadczenia, obicia ( w HW) po stronie Kliczki
(...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tomasz Adamek zmierzy się z Władimirem Kliczką we wrześniu na stadionie we Wrocławiu. Stawką pojedynku będą mistrzowskie pasy WBO i IBF.
Stadion mieści ponad czterdzieści tysięcy kibiców , mam nadzieję, że dopisze nam pogoda - dodał zadowolony Adamek, dla którego Nowy Rok nie mógł się rozpocząć się lepiej.
ale to ma być walka pod gołym niebem?
To chyba niecodzienne wydarzenie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
muay thai dabrowa gornicza
- Ponad rok temu
-
Międzynarodowa Liga Muay Thai "Gryfa Zachodniopomorskie
- Ponad rok temu
-
Szukam klubu MT/KB w Warszawie
- Ponad rok temu
-
szukam gal K-1 z 11 i 31 grudnia
- Ponad rok temu
-
Boks od podstaw Warszawa
- Ponad rok temu
-
Boks Gradopołowa - e-book poszukiwany
- Ponad rok temu
-
RĘKAWICE ZA DARMO! IFMA- MUAY-THAI CORIO ŁÓDŹ
- Ponad rok temu
-
Legenda polskich sportów walki w jaskini lwa!!!
- Ponad rok temu
-
Tomasz Adamek vs Vinny Maddalone
- Ponad rok temu
-
Rekawiczki neoprenowe zamiast bandazy
- Ponad rok temu