Taśmy thera band
Napisano Ponad rok temu
natknalem sie na treningu,i widzialem na wielu filmach instruktarzowych,ze zawodnicy korzystaja z różnego rodzaju taśm i linke ,zwiekszajacych opór-przymocowane do dłoni lub nóg,wytwarzaja opór podczas kopania na tarcze,walce z cieniem(w tym wypadku spotkalem sie z bokserem,który przeciagnal sobie tasme za plecami,dwie końcówki trzymał w rekach,i tak cwiczyl)wykorzystywane również przy drillach,przeciagniete przez pas,jako opór przy cwiczeniu obaleń,lub rzutów.
i tu moje pytanie,jaką z tych taśm wybrac,o jakim kolorze?
szczególnie zalezy mi na tym,zeby cwiczyc walke z cieniem z uzyciem tych taśm,oraz kopanie i uderzniae na tarcze.ktoś polecił mi czarny-jak myślicie?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Z góry dzieki,i pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0:43
Napisano Ponad rok temu
Ps. ogólnie na tym linku do aukcji z allegro jeżeli faktycznie tak jak jest napisane że 10pln za 1metr to jest bardzo dobra cena bo rolka 45,5 metra na stronie producenta kosztuje 650pln.
Napisano Ponad rok temu
tego sie prawie nie da zerwac wiec.....
w Polsce niestety jezeli chodzi o metodyke pracy nad miesniami to jestesmy 100 lat za malpami....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
lub takim
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tanie, wiec moze warto sprobowac.
Napisano Ponad rok temu
Teraz takie tasmy maja miec w ofercie w Lidlu (uwielbiam ten sklep ) - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Tanie, wiec moze warto sprobowac.
"nie stać mnie na kupowanie tanich rzeczy"
Napisano Ponad rok temu
"nie stać mnie na kupowanie tanich rzeczy"
Kupilem w Lidlu mase rzeczy i nigdy nie mialem z nimi problemow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lidlowe tasmy nadadza sie do prostych cwiczen. Chodzi mi np. o odwodzenie nogi w bok/przod/tyl- ale o krotkie spieca (tasma zaczepiona o drabinki), jakies inne na gorna partie ale przy wmiare krotkich ruchach i prostych cwiczeniach. I w tym wypadku te tesamy starcza bo dzialaja a sie nie przeplaca i nie boli jak sie popsuje.
Takie theraband wedlug mnie sa odpowiedniejsze do cwiczen ktore wykonuje fhilo na filmiku (troche wyzej to wkleilem) Bo sa dluzsze i lapiej wykonane- to sa moje przypuszczenia.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wszechwiedzace budo i porady zdrowotne.
- Ponad rok temu
-
dziurawe pakiety w animal flex
- Ponad rok temu
-
Jagody Acai