hahahah sorry, jakos tak mnie to rozbawiloW zwiazku z tym ze zrobilo sie male zamieszanie oto nasz ostateczna decyzja :
Jesli osoba ktora nie wplacila wczesniej pieniedzy lub nie przeslala na adres [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] do jutro rana do godziny 10 potwierdzenie przelewu NIE OTRZYMA KOSZULKI!!!
I Mistrzostwa Polski No Gi CBJJ
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W zwiazku z tym ze zrobilo sie male zamieszanie oto nasz ostateczna decyzja :
Jesli osoba ktora nie wplacila wczesniej pieniedzy lub nie przeslala na adres [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] do jutro rana do godziny 10 potwierdzenie przelewu NIE OTRZYMA KOSZULKI!!!
Z reszta wplat czekamy do srody wlacznie do ok 17 bo do tej godziny banki ksieguja przelewy. Jeśli wtedy nie bedzie pieniedzy zgloszenie zostanie anulowane
Lista startowa zostanie ogloszona w czwartek wraz z harmonogramem.
Kwestia techniczna: sesje przychodzące do banku PEKAO (konto organizaatora) są w godzinach: 11:00, 15:00, 17:30 ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]). Pieniądze wpłacone w piątek po południu i weekend zostaną zaksięgowane na koncie organizatora najwcześniej o 11. W takim wypadku większość osób, które wpłaciły w ostatni dzień rejestracji lub po zostanie bez koszulki :twisted: ,a tych osób zapewne będzie sporo. Grono osób zrobiło przelew z konta przez internet i potwierdzenie przelewu mogą dopiero wydrukować/zapisać i wysłać po wyjściu przelewu z ich banku (pierwsze sesje wychodzące są w godz. 6-10 zależnie od banku - patrz 1 kolumna [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Napewno liczba osób zgłoszonych jest ogromna i budzi podziw, jednak jeżeli organizator będzie czekał tylko do 10 to zapewne 1/4 startujących będzie z zazdrością patrzyła na koszulki kolegów z I MP NO-GI których przelew został zaksięgowany wcześniej lub przesłali potwierdzenie do 10 w poniedziałek (a niektórzy np. pracują i nie mieli możliwości wysłać potwierdzenia do 10 . .
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
"Startowe :
Opłata startowa wynosi 50zł lub 100zł po przekroczeniu terminu zgłoszeń.
Startowe należy uiścić max do 7 dni po zarejestrowaniu się na stronie. W przypadku braku wpłaty, zgłoszenie zostanie anulowane."
Także osoby które zrobiły przelewy po piątku 11 marca po 23.59 zobligowane są do uiszczenia opłaty w wysokości 100zł.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
od daty rejestracji, dane zawodnika zostaną anulowana automatycznie."
to raczej by sugerowało że jeśli zarejestrowałem się 11 marca to mam 7 dni na wpłacenie pieniędzy czyli teoretycznie do 18.
Przynajmniej ja tak to zrozumiałem.
Napisano Ponad rok temu
Informacja ta byla caly czas dostapna, spojrz na strone druga, wystarczy dobrze przeczytac regulamin.
Chodziło mi o komentarz precyzujący zapis z regulaminu. Jak widać po wypowiedziach na tym forum i komentarzach na fb wiele osób rozumiała że termin zgłoszeń = termin rejestracji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze jedno info. Jeśli już mamy czepiać sie regulaminu:
"Startowe :
Startowe należy uiścić max do 7 dni po zarejestrowaniu się na stronie. W przypadku braku wpłaty, zgłoszenie zostanie anulowane."
Także osoby które zrobiły przelewy po piątku 11 marca po 23.59 zobligowane są do uiszczenia opłaty w wysokości 100zł.
Myślę, że sporo osób wpłaciło po 23.59 w piątek, ponieważ informacja """Opłata startowa wynosi 50zł lub 100zł po przekroczeniu terminu zgłoszeń.
Startowe należy uiścić max do 7 dni po zarejestrowaniu się na stronie. W przypadku braku wpłaty, zgłoszenie zostanie anulowane""" może wprowadzić w błąd, nie jest jednoznaczna. Można to zinterpretować na 2 sposoby:
1) Rejestrujesz się po 23.59 w piątek (przekroczyłeś termin zgłoszeń), dlatego płacisz 100zł (i z tym nie można dyskutować)
2)Rejestrujesz się zgodnie z terminem zgłoszeń do 23.59 w piątek i płacisz 50zł (masz 7dni na przelew) - wychodzi na to, że możesz zapłacić 50zł w ciągu 7 dni (nawet jeżeli rejestrowałeś się w piątek ostatniego dnia rejestracji to możesz zapłacić póżniej w ciągu tych 7dni).
Jako, że jest to pierwsza edycja turnieju, powinno się się łaskawiej potraktować zawodników, którzy inaczej zrozumieli regulamin niż było to w zamyśle organizatora i wpłacili np. w weekend. Na pewno przy kolejnej edycji uniknie się takich nieporozumień.
Napisano Ponad rok temu
Jak by bylo to razem napisane napewno by wszyscy dobrze zrozumieli.
Gdyby pare osób sie spózniło przedłużiliby do poniedziałku.
A tak już zaznaczyli ze dużo się spóznilo to załózmy że będzie min. ok 100 osób. 5 tysiaków na drodze nie leży.
Kpina!!!
Dla mnie to bedzie pierwsza i ostatnia edycja zrobiona przez tych organizatorów jak tego nie zmienią.
Jaja bedą jak Ci co wpłacili 100zł nie dostaną koszulki?
Dużo chętnych to mają nas w ....?
Błąd organizatorski i jeszcze patrzą się dorobić!!! hehe w końcu żyjemy w Polsce
Napisano Ponad rok temu
regulamin zrozumiałem tak samo jak: Marcin787878, michuxtc, FCW, DJKrolikos, ber-66, Lisu_RR i pewnie mnóstwo osób które nie zaglądaja tu na forum!! i mimo wszystko uważam ze dobrze zrozumiałem to co jest napisane w regulaminie. Jeżeli taka ilość zawodników popełnia ten sam "błąd" to znaczy ze z regulaminem jest cos nie tak a nie z nami. Przelewy 50zł z soboty i niedzieli powinny zostać zaakceptowane i koszulki zapewnione. więc czekam na zmiane decyzji organizatora - na pewno wyjdzie to na plus dla organizacji i naprawi tą wtope na samym początku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Naleza sie przynajmniej przeprosiny...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uwaga! ze względów organizacyjnych organizator zawodów I MP NoGi w Czerwonaku (19 marca) nie przyjmuje już zgłoszeń! (wg podanych wcześniej informacji rejestracje wraz z wpłatami miały zostać dokonane do 11 marca). Wszystkie wpłaty po 14 marca (dziś) zostaną odesłane a rejestracja zawodnika anulowana
To sie narobiło 8O
Napisano Ponad rok temu
Dajcie wreszcie jakieś informacje kto jest zarejestrowany, bo jak do tej pory to grozicie, że będziecie anulować zgłoszenia i wszystkich tym denerwujecie!
Napisano Ponad rok temu
Uwaga! ze względów organizacyjnych organizator zawodów I MP NoGi w Czerwonaku (19 marca) nie przyjmuje już zgłoszeń! (wg podanych wcześniej informacji rejestracje wraz z wpłatami miały zostać dokonane do 11 marca). Wszystkie wpłaty po 14 marca (dziś) zostaną odesłane a rejestracja zawodnika anulowana
Chyba zapomniał organizator w tym komunikacie o tzw. magicznych słowach...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Joe Moreira
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Maćkiem Polokiem i Marcinem Heldem 15/16.01.10
- Ponad rok temu
-
XIII GP GRAPPLING Kobyłka
- Ponad rok temu