[POMOC] Plany wstępne
Napisano Ponad rok temu
W niedalekiej przyszłości(3-4 miechy)planuje zrobić swój pierwszy cykl na saa i chciałbym abyście mi trochę pomogli co mogę na 1 raz wziąć.
Zależy mi na suchej masie. Strzykawek się nie boje
Myślałem nad prop+meta przez 8 tygodni 1-8 prop 100mg e2d 6-9meta 20mg ed.
Chciałbym mieć już w miarę ogarnięta rozpiskę, żebym wiedział ile kasy muszę uzbierać bo jak każdy wie kasa na drzewach nie rośnie, a sam jeszcze nie mam żadnych dochodów.
Z góry dzięki za pomoc
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego piszesz,że mete bym na odbloku brał ??? Odblok dopiero po mecie.
Czekam na dalsze propozycje.
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
Może ktoś by się jeszcze wypowiedział.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Winstrol jest to Stanazolol tylko pod firmową nazwą firm Depot i Zambon
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak sobie myślałem czy można by dać clena/sally/efke na podtrzymanie masy.
O jeszcze jedno.
Cały czas mowa o propie. Może można dać coś innego co ?
Jak już pisałem igły się nie boje al lepiej by było jakbym mógł się rzadziej klóc po dupsku
Napisano Ponad rok temu
No dobra prop solo.
A tak sobie myślałem czy można by dać clena/sally/efke na podtrzymanie masy.
O jeszcze jedno.
Cały czas mowa o propie. Może można dać coś innego co ?
Jak już pisałem igły się nie boje al lepiej by było jakbym mógł się rzadziej klóc po dupsku
prop na pierwszy kontakt z testosteronem jest najlepszy z prostego powodu. jest to krotki estr. latwiej go kontrolowac. na upartego mozesz dac enana ale jak dla mnie lepiej prop. efke na podtrzymanie masy?? pierwsze slysze. co do clenu i sally to niema badan z ktorych by wynikalo ze to antykataboliczne srodki. po cyklu daj booster testosteronu+kreatyna dalej trzymaj diete i spadki nie powinny byc straszne. pozdro
Napisano Ponad rok temu
Badania przeprowadzane na zwierzętach wykazały skutki anaboliczne stosowania Clenbuterolu, dlatego zawodnicy stosują go m.in. jako antykatabolik
Clenbuterol ma w pierwszej lini działanie antykataboliczne tzn redukuje odbudowe białka z tkanki miesniowej i z tego wzgledu działa na jej powiekszenie. Kulturysci zazywaja Clenbuterol pod koniec kuracji anabolicznej aby wylapac powstajaca faze kataboliczna i tym własnie utrzymac maksimum zdobytej masy i siły.
Clenbuterol rowniez jest bardzo dobrym transporterem kreatyna do miesni.
Efedyna rowniez dziala antykatabolicznie jej antykataboliczne dziłanie polegac ma ponoć na zmniejszaniu wydzielania kortyzolu po treningu.
Thermogeniki oparte na efedrynie (jak i sama Efedryna) są bardzo silne antykatabolicznie. Udowodniono w badaniach, że efedryna to jeden z najsilniejszych antykatabolików
Aby efekty osiagly maksimum mozliwosci dobrze dodac Kreatyne.
Teraz co na cykl, najlepszym rozwiazaneim atzw cykle 4ON 4OFF
Przyklad :
1-4 Metanabol 20mg/eod
2-8 Kreatyna podwojne dawki ( Odblokowanie nie jest wymagane ale zalecane )
9-13 Propionat 100mg/eod
12-16 Kreatyna podwojne dawki ( Odblokwanie Clomid )
17-...Mozesz powtorzyc znowu cykle od poczatku z wiekszymi dawkami np Metanabol 25mg/eod itd
Napisano Ponad rok temu
Ile mógłbym zrobić takich makrocykli pod rząd ?
Mógłbyś mi napisać dlaczego twoim zdaniem takie cykle są lepsze od metody tradycyjnej???
Lepsze efekty???
I jeszcze jedno czy prop dał by rade przez 4 tygodnie coś zdziałać ??
Napisano Ponad rok temu
Mniejsze zablokowanie przysadki
Efekty moze nie sa lepsze niz podczas cykli dluzszych ale straty masy po cyklu sa o wiele mniejsze niz na dlugich cyklach wiec warto.
Propionat nalezy to krotkich estrow wiec 4tyg mu wystarcza podobnie jak Tren A
Cykle mozesz robic dlugo 6/9/12 miesiecy dokladajac inne saa ( tren a, oxy, metke, test p )
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie ze Clenbuterol dziala antykatabolicznie
Badania przeprowadzane na zwierzętach wykazały skutki anaboliczne stosowania Clenbuterolu, dlatego zawodnicy stosują go m.in. jako antykatabolik
Clenbuterol ma w pierwszej lini działanie antykataboliczne tzn redukuje odbudowe białka z tkanki miesniowej i z tego wzgledu działa na jej powiekszenie. Kulturysci zazywaja Clenbuterol pod koniec kuracji anabolicznej aby wylapac powstajaca faze kataboliczna i tym własnie utrzymac maksimum zdobytej masy i siły.
Clenbuterol rowniez jest bardzo dobrym transporterem kreatyna do miesni.
Efedyna rowniez dziala antykatabolicznie jej antykataboliczne dziłanie polegac ma ponoć na zmniejszaniu wydzielania kortyzolu po treningu.
Thermogeniki oparte na efedrynie (jak i sama Efedryna) są bardzo silne antykatabolicznie. Udowodniono w badaniach, że efedryna to jeden z najsilniejszych antykatabolików
Aby efekty osiagly maksimum mozliwosci dobrze dodac Kreatyne.
Teraz co na cykl, najlepszym rozwiazaneim atzw cykle 4ON 4OFF
Przyklad :
1-4 Metanabol 20mg/eod
2-8 Kreatyna podwojne dawki ( Odblokowanie nie jest wymagane ale zalecane )
9-13 Propionat 100mg/eod
12-16 Kreatyna podwojne dawki ( Odblokwanie Clomid )
17-...Mozesz powtorzyc znowu cykle od poczatku z wiekszymi dawkami np Metanabol 25mg/eod itd
no wlasnie o tym pisalem. slyszalem o tych badaniach na zwierzetach. ale to nie tyczy sie ludzi. sa przypuszczenia ze clen moze dzialac antykatabolicznie ale niema pewnosci na 100%. chyba ze cos mnie ominelo.
co do efki nie spotkalem sie z tym zeby ktos dawal po cyklu na podtrzymanie masy.
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Mam nadziej,że jak coś to mnie Mac poprowadzisz