test Coopera
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
skoro cooper trwa 12 min , to na poczatku biegaj np. po 6 min przez jakis okres czasu
a potem mozesz biegac już pełne 12min
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz tak to ja biegam, nawet i 1,5 h problem w tym ze ze mam astme i przy szybkim i długim biegu płuca mi nie daja rady a w gębie mam pełno śluzu:) chodzi o jakis program który pozowli mi stopniowa zwiekszać intensywność biegu bo z długotrwałym, mało intensywnym biegiem nie ma problemu. A nie chce sie zajechać też..
No to ta astma jest ewidentna przeszkoda :? Moze poprostu nie z tego wzgledu nie mozesz takiego wysilku podejmowac i nic ztym nie zrobisz? Musisz coopera biec?
Napisano Ponad rok temu
Astma nie jest przeszkoda nie do przeskoczenia, uprawiam sport od 7 roku zycia, w tym był okres ze "zawodowo" biłem sie w MMA i nigdy mi nie przeszkadzała, myślę że to kwestia woli i zaangażowania i choroba dla leni, potrzebuje po prostu porządnego planu ze stopniowym zwiększaniem obciążeń. Co do sterydów no niby mogę, ale wolałbym tego unikać, poza tym działaja przy długofalowym braniu, a ja nigdy sie nie wspierałem takimi środkami..No to ta astma jest ewidentna przeszkoda :? Moze poprostu nie z tego wzgledu nie mozesz takiego wysilku podejmowac i nic ztym nie zrobisz? Musisz coopera biec?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Stepper dla dziewczyny
- Ponad rok temu
-
Koenzym Q10
- Ponad rok temu
-
Popękane naczynia
- Ponad rok temu