dla Córki szukam, 5 lat, ursynów, wawa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W kung fu często jest dużo akrobatyki, karate za sztywne dla dzieci mi się wydaje, za nudne na początku

Poza tym z niejednego pieca chleb jadłem i pak hoka zaliczyłem, i nan bei, i Hung Gar u Osucha kiedyś

Napisano Ponad rok temu
A nie za wcześnie troszkę ? :wink:
E tam za wcześnie, w przedszkolu ma judo i jej się podoba. Przecie nie chodzi o naukę dawania w mazak(to sam ją nauczę) tylko o zajęcia ruchowe ukierunkowane

Napisano Ponad rok temu
Słyszałem dobre opinie o tej szkole, zwłaszcza jeśli chodzi o BJJ.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
albo [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ale nie wiem, czy tam przyjmą malucha no i to Dolny Mokotów a nie Ursynowo ;-)
Napisano Ponad rok temu
http://www.judo-musu.pl/
Popieram Magsa w tym wieku mata najlepsze rozwiazanie
Napisano Ponad rok temu
Ona chce "machąć" rękoma i nogami

Napisano Ponad rok temu
Ona chce "machąć" rękoma i nogami
Zawsze mozesz dac na Capo - rytmika, akrobatyka ale mam pytanie czy widziales kiedys na pokazach ludzi z Capo powyzej 50 lat ?

A tak naprawde na co nie dasz to i tak zalezy od instruktora jak to z dzieciakami poprowadzi to musi byc prawie sama ogolnorozwojowka z czesto zmieniajacymi sie elementami.
Napisano Ponad rok temu
Zawsze mozesz dac na Capo - rytmika, akrobatyka ale mam pytanie czy widziales kiedys na pokazach ludzi z Capo powyzej 50 lat ? Wink
Ja widziałem i to nie jednego "ludzia" 8) .Trzeba jednak zwrócic uwagę na instruktora, bo to od niego zależy - (dotyczy nauczania każdej SW). Jak potrafi zrozumieć, że dziecko to dziecko to zapewni zabawę + sprawność ruchowa + sprawność na starość.

Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 25 lecie kung fu modliszki w Polsce. 25 lecie kung fu modliszki w Polsce.- Ponad rok temu 
- 
			 Seminarium wushu sportowego w Warszawie 30- 31.10.2010. Seminarium wushu sportowego w Warszawie 30- 31.10.2010.- Ponad rok temu 
- 
			 Oddech w taijiquan Oddech w taijiquan- Ponad rok temu 
- 
			 forma stania w kung fu forma stania w kung fu- Ponad rok temu 
- 
			 Mistrz Chen Xiaoxing w Polsce Mistrz Chen Xiaoxing w Polsce- Ponad rok temu 
- 
			 Qigong "Lecący Żuraw" - Częstochowa Qigong "Lecący Żuraw" - Częstochowa- Ponad rok temu 
- 
			 Seminarium Ving Tsun 23-24.10 w Warszawie Seminarium Ving Tsun 23-24.10 w Warszawie- Ponad rok temu 
- 
			 Mistrzostwa Polski Wushu Mistrzostwa Polski Wushu- Ponad rok temu 
- 
			 Wing Chun kung fu - Toruń Wing Chun kung fu - Toruń- Ponad rok temu 
- 
			 tai chi ... w ymaa, czy gdzie indziej? tai chi ... w ymaa, czy gdzie indziej?- Ponad rok temu