budo_sebva napisał
nie wiem, wizyta około 100 - 150 zł tam sie dowiesz.dobrze jest mieć ubezpieczenie zeby potem miec z czego płacicTylko ile by takie prywatne leczenie kosztowało? orientujesz sie może?
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
budo_sebva napisał
nie wiem, wizyta około 100 - 150 zł tam sie dowiesz.dobrze jest mieć ubezpieczenie zeby potem miec z czego płacicTylko ile by takie prywatne leczenie kosztowało? orientujesz sie może?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_sebva napisał
jak to ma być prywatnie to on ma to robić., ale mozesz też próbować ise dogadać ze coś mu dasz w łapę (częśc kosztów operacji) a operacje zrobi na kasę chorych. Tak sie czesto też robi, ale w publicznych szpitalu u byle kogo tak poważnych rzeczy nie rób.ok, dzięki
ale taki prywatny chirurg wypisuje skierowanie do szpitala i założenie drutów? Czy on przeprowadza cały zabieg?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_sally napisał
dokładnie miałem złamaną piątą kość śródręcza w poblicznej służbie zdrowia niewłaściwe leczenie zastosowano gips zamiast natychmiastowego zabiegu operacyjnego , potem trzeba było wyłożyć sporo kasy korekta operacyjna prytwatnie :wink: naprawiono poprzedni błąd w 60 procentach . Ćwiczyć mogę , jednak napewno w miejscu złamania kość jest słabsza.musisz iść prywatnie i to do dobrego specjalisty. Reka to najbardziej skomplikowana chirurgia.
W publicznej służbie zdrowia to juz lepiej sie samemu pokroić..
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu