nie wiem, wizyta około 100 - 150 zł tam sie dowiesz.dobrze jest mieć ubezpieczenie zeby potem miec z czego płacicTylko ile by takie prywatne leczenie kosztowało? orientujesz sie może?
Złamana kość śródręcza - Kłopot na całe życie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
sory za poprzedni link. poprawiam. odchył mam taki sam tyle że nie mam "wyszczerbionej" kości.
Napisano Ponad rok temu
jak to ma być prywatnie to on ma to robić., ale mozesz też próbować ise dogadać ze coś mu dasz w łapę (częśc kosztów operacji) a operacje zrobi na kasę chorych. Tak sie czesto też robi, ale w publicznych szpitalu u byle kogo tak poważnych rzeczy nie rób.ok, dzięki ale taki prywatny chirurg wypisuje skierowanie do szpitala i założenie drutów? Czy on przeprowadza cały zabieg?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dokładnie miałem złamaną piątą kość śródręcza w poblicznej służbie zdrowia niewłaściwe leczenie zastosowano gips zamiast natychmiastowego zabiegu operacyjnego , potem trzeba było wyłożyć sporo kasy korekta operacyjna prytwatnie :wink: naprawiono poprzedni błąd w 60 procentach . Ćwiczyć mogę , jednak napewno w miejscu złamania kość jest słabsza.musisz iść prywatnie i to do dobrego specjalisty. Reka to najbardziej skomplikowana chirurgia.
W publicznej służbie zdrowia to juz lepiej sie samemu pokroić..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nabór do dwóch nowych grup w Garuda Muay Thai Gym
- Ponad rok temu
-
K-1 F16 i K-1 MAX F16c
- Ponad rok temu
-
Seminarium Bokserskie Kraków 1-3.X.2010
- Ponad rok temu