Złamana kość śródręcza - Kłopot na całe życie?
Napisano Ponad rok temu
Przechodząc do pytania: czy po dobrym zrośnieciu sie kości będzie tak że przy każdym udderzeniu ta kosc bedzie mogła sie złamać? Czy to będzie tak że szansa na powtórne złamanie będzie taka sama jak przed złamaniem? Bo obawiam sie że jak mi sie to zrośnie to każda głupia bójka skończy sie ponownym złamaniem
Napisano Ponad rok temu
wiele osób ma np brak niektórych wystających kostek przy zaciśniętej bo im się połamały i wbiły do środka ale w niczym to nie przeszkadza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie też ten problem dotyczy,w lipcu tego roku rozbiłem dłoń.Nie poszedłem na drugi dzień do lekarza bo uznałem to za zwykłe stłuczenie,myśłałem pare dni i opuchlizna zejdzie i będzie wszystko wpożądku.Mijały dni,tygodnie opuchlizna zeszła,rana na dłoni w okolicy kostek ( około 2 cm rozcięcie) się zagoiła a palcem nadal nie mogłem ruszać. Poszedłem do lekarza okazało się że miałem otwarte złamanie kości śródrecza które juz się częściowo zrosło w sposób nieprawidłowy ( minął ponad miesiąc od złamania) Teraz czeka mnie zabieg chirurgiczny czyli łamanie i nastawianie :-/ Źle zrobiłem ze zlekceważyłem sprawe i odrazu nie poszedłem do lekarza.
Ktoś pisał o odszkodowaniach i mam pytanie w związku z tym. Sytuacja wygląda tak - Dłoń uszkodziłem w nocy z 24 na 25 lipca stojąc na bramce w dyskotece,nie jestem zarejestrowany jako pracownik tej dyskoteki ani firmy ochroniarskiej ochraniającej ta dyskoteke,poprostu sobie tam z nimi stoje. Jestem ubezpieczony i mam prawo do świadczeń medycznych, czy mam możliwość otrzymać jakieś odszkodowanie ?
Napisano Ponad rok temu
Twojego ubezpieczenia zdrowotnego to nie dotyczy. :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W publicznej służbie zdrowia to juz lepiej sie samemu pokroić..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Tylko moja nie jest wyszczerbiona jak ta.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nabór do dwóch nowych grup w Garuda Muay Thai Gym
- Ponad rok temu
-
K-1 F16 i K-1 MAX F16c
- Ponad rok temu
-
Seminarium Bokserskie Kraków 1-3.X.2010
- Ponad rok temu