macie, żebyście się nie nudzili

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Akahige napisał
No bardzo ładne! Tylko dlaczego nazwali to "real fight"? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Randall napisał
No na poważnie ćwiczą aikido, ale raczej nie na poważnie w znaczeniu praktycznej walki.
Napisano Ponad rok temu
budo_Akahige napisał
No bardzo ładne! Tylko dlaczego nazwali to "real fight"? :roll:
Napisano Ponad rok temu
budo_Mr Smail napisał
No nie wiem, w głowie im nie siedzimy przecież. Sam robiłem pokazy w podobnym pseudofajterskim klimacie, a daleki jestem od skutecznego aikido. To się po prostu sprzedaje, jest popyt, jest podaż.No na poważnie ćwiczą aikido, ale raczej nie na poważnie w znaczeniu praktycznej walki.
nie bylbym taki pewien...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Normalnie czytanie, przy byle okazji wyciąganych żali osób, które nigdy nie osiągnęły skuteczności w aikido - bezcenne...
![]()
A propos noża, to ja proponuję mały eksperyment. Pobawić się z tanto drewnianym, ale z całkowitym laikiem, nie związanym ze sztukami walki, bardzo pouczające. Ba człowiek zaczyna nawet wierzyć w możliwośc wykopania noża oponentowi, a i można się dowartościować bo czasami nawet jakies hijishime wejdzie :-)No bardzo ładne! Tylko dlaczego nazwali to "real fight"? :roll:
A żeby było bardziej proeuropejsko;], dajmy na to taki Eskimos sobie wchodzi na youtuba, zostaje przekierowany na ten filmik i od razu wie o co chodzi :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu