Rozwazania o robieniu video z tanto
Napisano Ponad rok temu
Andzrej jest spoko, fajny gosc
a scenka tak w 70% z obron sie sam Wysockiego, za to nowa araznazcja
czyli tzw cover
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps. maty w barze lol
Napisano Ponad rok temu
No bardzo ładne! Tylko dlaczego nazwali to "real fight"? :roll:
Bo sie noz pojawil ...
Napisano Ponad rok temu
I że nie trzeba będzie tego uzasadniać
ps. Filmik nakręcony dynamiczne i fajnie
Napisano Ponad rok temu
oni raczej na powaznie cwicza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No na poważnie ćwiczą aikido, ale raczej nie na poważnie w znaczeniu praktycznej walki.
nie bylbym taki pewien...
Napisano Ponad rok temu
A propos noża, to ja proponuję mały eksperyment. Pobawić się z tanto drewnianym, ale z całkowitym laikiem, nie związanym ze sztukami walki, bardzo pouczające. Ba człowiek zaczyna nawet wierzyć w możliwośc wykopania noża oponentowi, a i można się dowartościować bo czasami nawet jakies hijishime wejdzie :-)
No bardzo ładne! Tylko dlaczego nazwali to "real fight"? :roll:
A żeby było bardziej proeuropejsko;], dajmy na to taki Eskimos sobie wchodzi na youtuba, zostaje przekierowany na ten filmik i od razu wie o co chodzi :wink:
Napisano Ponad rok temu
No nie wiem, w głowie im nie siedzimy przecież. Sam robiłem pokazy w podobnym pseudofajterskim klimacie, a daleki jestem od skutecznego aikido. To się po prostu sprzedaje, jest popyt, jest podaż.No na poważnie ćwiczą aikido, ale raczej nie na poważnie w znaczeniu praktycznej walki.
nie bylbym taki pewien...
Napisano Ponad rok temu
No nie wiem, w głowie im nie siedzimy przecież. Sam robiłem pokazy w podobnym pseudofajterskim klimacie, a daleki jestem od skutecznego aikido. To się po prostu sprzedaje, jest popyt, jest podaż.[/quote]
i to jest strasznie smutne bo umyka coś istotnego na rzecz komerchy i mody
Napisano Ponad rok temu
potwem juz leci kabarecik i nikt ni emysli dokod to idzie
az sie okazuje ze mamy same patologie w SW....
Napisano Ponad rok temu
Normalnie czytanie, przy byle okazji wyciąganych żali osób, które nigdy nie osiągnęły skuteczności w aikido - bezcenne...
A propos noża, to ja proponuję mały eksperyment. Pobawić się z tanto drewnianym, ale z całkowitym laikiem, nie związanym ze sztukami walki, bardzo pouczające. Ba człowiek zaczyna nawet wierzyć w możliwośc wykopania noża oponentowi, a i można się dowartościować bo czasami nawet jakies hijishime wejdzie :-)No bardzo ładne! Tylko dlaczego nazwali to "real fight"? :roll:
A żeby było bardziej proeuropejsko;], dajmy na to taki Eskimos sobie wchodzi na youtuba, zostaje przekierowany na ten filmik i od razu wie o co chodzi :wink:
Sproboj wziasc sredniosprawnego laika w SW i powiedz mu, ze dostanie 1000 PLN jak Cie trafi.
I wtedy poproboj wykonac techniki.
Napisano Ponad rok temu
min minuta walki
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pij mleko - będziesz wielkim aikidoką :)
- Ponad rok temu
-
czy warto zapisać się za combat aikido ???
- Ponad rok temu
-
czy warto zapisać się za combat aikido ???
- Ponad rok temu
-
Seiichi Sugano [*]
- Ponad rok temu
-
Aikido na igrzyskach
- Ponad rok temu
-
Czy aikido uczy ataku?
- Ponad rok temu
-
Aikido Warszawa