Sem. SHIN-KYOKUSHIN 27-29 sierpnia z shihan Kenji Midori
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie: był może ktoś z Was na tym seminarium?
jak tak może jakieś wrażenia opisze bo już po.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obwąchiwanie :wink: wzajemne i rozmowy w kuluarach wypadły pozytywnie.
Spotkaliśmy się z naszymi starymi znajomymi i odnowiliśmy kontakty z tymi, z którymi były słabsze.
Shihan Jacek Baranowski miał okazję szczerze i serdecznie porozmawiać z sensei Tomaszem Basiakiem więc bardzo mi przykro sandokan100 ale burzliwej przyszłości nie będzie.
Będzie dobra, spokojna i rozwojowa współpraca, w co gorąco po chwilach rozmowy z trzema nowymi BC gorąco wierzę.
Pozdrawiam Kolegów! OSU. Sławek
Napisano Ponad rok temu
Shindojo trzymam za Was kciuki ! Życze wam żeby WKO jak najszybciej zagościło na olimpiadzie ! PowodzeniaObóz dał możliwość poznania się nowych ze starymi / jak to określił Kolega /.
Spotkaliśmy się z naszymi starymi znajomymi i odnowiliśmy kontakty z tymi, z którymi były słabsze.
Shihan Jacek Baranowski miał okazję szczerze i serdecznie porozmawiać z sensei Tomaszem Basiakiem więc bardzo mi przykro sandokan100 ale burzliwej przyszłości nie będzie.
Będzie dobra, spokojna i rozwojowa współpraca, w co gorąco po chwilach rozmowy z trzema nowymi BC gorąco wierzę.
Napisano Ponad rok temu
OBÓZ UDANY DLA MNIE NA 4 - BYŁO WIDAĆ NIESMACZKI MIĘDZY STARYM SHIN ,A NOWYM PRZYSZŁOŚĆ BĘDZIE BUŻLIWA WYGRA SILNIEJSZY LICZEBNIE. PODOBAŁY MI SIĘ TRENINGI Z TSUKAMTO I PREZENTOWANE PRZEZ NIEGO KOMBINACJE RĘCZNE DO TEGO FAJNE ZMYŁKI RÓŻNYCH WARIANTÓW MAWSJI NA ŁEB
No i wrócił Sandokan100,a było już tak prawie miło.
Wieże Panowie dacie rade tylko nie patrzcie na pagony na pasku tylko róbcie co do was należy i polski kyokushin może w końcu odżyje i mam nadzieje że tego nie spieprzycie, inni będą wam patrzeć na ręce i kiedyś was rozliczą. Naprawdę życzę powodzenia ze szczerego serca.
Napisano Ponad rok temu
Naszym celem jest olimpiada więc damy rade ,a jak było każdy wie więć nie musisz słodzić Sławku czy jak Ci tam. Shin wreście nabrało blaku po przejęciu włądzy przez nowych BC i dobrze ,że to się stało , szkoda,że sensei Mazur nie zdecydował się 8 lat temu na ten ruch gdy startował w MŚ SHIN .Shindojo trzymam za Was kciuki ! Życze wam żeby WKO jak najszybciej zagościło na olimpiadzie ! PowodzeniaObóz dał możliwość poznania się nowych ze starymi / jak to określił Kolega /.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to teraz Shin ma nowego żecznika prasowego Sandokan 100 ws
połczucia
Oj i to dużego
Napisano Ponad rok temu
połczucia
Oj i to dużego
A mi go brakowało.
Sandokan, nie wiesz wszystkiego jak widzę, ale niedługo się zapewne dowiesz.
Nie słodzę tylko stwierdzam fakt.
Współpraca kwitnie...
Napisano Ponad rok temu
połczucia
Oj i to dużego
A mi go brakowało.
Sandokan, nie wiesz wszystkiego jak widzę, ale niedługo się zapewne dowiesz.
Nie słodzę tylko stwierdzam fakt.
Współpraca kwitnie...
No w sumie Mi też przynajmniej będzie znowu wesoło
Oj na pewno się dowie coś swojego doda z odpowiednim komentarzem
Napisano Ponad rok temu
na forum [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Sandokan występuje jako niejaki SKOK jednego posta przeczytałem napisanego przez SKOKA i już wiedziałem że to nasz Sandokan oczywiście zadyma jestam na całegoNo to teraz Shin ma nowego żecznika prasowego Sandokan 100 wspołczucia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zdrowa i uczciwa konkurencja zawsze pozytywnie wpływa na poziom w karate.
Sporo trzeba będzie teraz popracować, żeby zakwalifikować się np. do Mistrzostw Europy czy na Mistrzostwa Świata.
Wiem, że polskie karate podniesie swój poziom. I o to chodzi. Ja się bardzo z tego cieszę.
:-)
Napisano Ponad rok temu
no tak więc do pracy i bez płaczu............. konkurencja wpłynie pozytynie i ilośc głosów BC przy głosowaniu -W naszej organizacji pojawiły się nowe kluby, świetni trenerzy i wybitni zawodnicy.
Zdrowa i uczciwa konkurencja zawsze pozytywnie wpływa na poziom w karate.
Sporo trzeba będzie teraz popracować, żeby zakwalifikować się np. do Mistrzostw Europy czy na Mistrzostwa Świata.
Wiem, że polskie karate podniesie swój poziom. I o to chodzi. Ja się bardzo z tego cieszę.
:-)
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie najważniejsza jest świadomość, że są ludzie w Polsce, którzy zamiast zaczepiać innych i krytykować wszystkich za wszystko na forach internetowych chcą pracować, podnosić swój / i swoich ludzi /poziom w karate. Reszta to nic nie znaczący margines karate. Ja trzymam z tymi, którzy maja otwarte umysły. A tacy dołączyli niedawno do shinkyokushin.
Widać było podczas seminarium, że chcą się uczyć i pracować. A widok walczącego jak za dawnych lat sensei Andrzeja Orłowskiego mnie w tym utwierdził.
Respect!
Nakręciło mnie to seminarium, że hej.
W tej chwili sytuacja wewnątrz mojej organizacja się ustabilizowała. Jest spokój i dobra atmosfera do pracy, więc warto to wykorzystać.
Pozdrawiam. Niedobrego sandokana100 też. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Podczas seminarium była również okazja do porozmawiania o kierunku działania Polskiej Organizacji, Prezydent Kenji Midori był zadowolony z rozwoju naszej organizacji, jednak jak sam powiedział czeka nas wszystkich dużo pracy. W wyniku rozmów, które się odbyły z Shihan Kenji Midori jest nam niezmiernie miło poinformować, że wszyscy Branch Chief w Polsce zgodzili się promować sensei Tomasza Basiaka na kolejnego Branch Chief w Polsce, gratulujemy i czekamy na oficjalną nominację z WKO."
Źródło: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Tyle odnośnie konfliktów w polskim shinkyokushin. Teraz do roboty.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co się dzieje z Shidoka w Wawie?
- Ponad rok temu
-
Sportowe karate czy KARATEDO
- Ponad rok temu
-
Otwarte Mistrzostwa Karate
- Ponad rok temu
-
Obóz szkoleniowo-wypoczynkowy Okinawa Goju Ryu Poronin 2010
- Ponad rok temu
-
Goju Ryu Karate - Tarnowskie Góry (Górny Śląsk)
- Ponad rok temu
-
Połączenie 3 związków karate?
- Ponad rok temu
-
JUNDOKAN OKINAWA GOJU RYU
- Ponad rok temu
-
kobudo - sparingi
- Ponad rok temu
-
Czy mieliście propozycje prowadzenia kursu ...
- Ponad rok temu
-
Jako to jest z tym WF'em...?
- Ponad rok temu