Czy to prawda ??
Napisano Ponad rok temu
oto jego strona
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
i jego osiagniecia
7mio-krotny Mistrz Polski w Jiu Jitsu ’99,’00,’01,’02,’03,’04,’05r.
3cie miejsce na Mistrzostwach Europy w Jiu Jitsu w Niemczech 2002
I miejsce Mistrzostwa Jiu Jitsu w Rosji 2002
I miejsce puchar świata w mistrzostwach All Style Karate w Lauenburg w 2003
Mistrz Europy w All Style Karate / MMA 2003
I miejsce Puchar Polski w Knockdown Karate 2004
I miejsce Puchar Polski w All Style Karate 2004
I miejsce w zawodach Muay Thai 2006
2004, 2005 wybrany szkoleniowcem roku w Polsce
Pierwszy Polak startujący na Gali Kobudo Jiu Jitsu w Japonii, Francji Ukrainie2003 i turnieju Bushido na Litwie2002
mecz - Mecz międzynarodowy MMA Polska -USA wygrany przez Polskę 3 :1(wygrana walka Krzysztofa Gerke)
Zdobyty tytuł Mistrza Świata w walce na zasadach K-1 2008
K-1 Belgium wygrane zawody
I miejsce i tytuł Mistrza Świata Light contact kat. wagowa +95(walki na zasadach KICK BOXINGU) USA 09
III miejsce Jiu Jitsu (pełen kontakt) kat. wagowa+95- brązowy medal Mistrzostwa Świata USA 09
Napisano Ponad rok temu
Mecz międzynarodowy MMA Polska -USA wygrany przez Polskę 3 :1(wygrana walka Krzysztofa Gerke)
Kojarzy ktoś to coś?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po przeczytaniu artykułu znalazłem filmik
ogladam a tu jakas wiejska inmpreza walczy z typem 20 kilo lezejszym w dresach jego walka zaczyna sie 2;45 , na walke o mistrzostwo swiaa w k1 to nie wyglada, powiem szczerze jeszcze czegos takiego nie widziałem mozna było by sie przyjzec temu typowi bardziej moze wszystko co tam pisze to sciema
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no shit sherlockjestem pewnie ze to co napisałem o sobie jest prawda !!!!
Napisano Ponad rok temu
po przeczytaniu artykułu znalazłem filmik
jak dla mnie jakas wiocha- krotko mowiac o tej ''walce''.
Napisano Ponad rok temu
www.mma-bjj.pl
ostatnio było słychac o seminarium BJJ w tym klubie z jednym z braci Gracie, chyba ten z Barcelony..dokładniej nic nie wiadomo
Napisano Ponad rok temu
do gazety podał ze zdobył mistrza swita walce light contact na zasa-dach kick-boxingu brazowy medal w jiu-jitsu full contact
no i znalazłem takie cos
Do rywalizacji o mistrzowskie tytuły stanęło trzech reprezentantów Polskiej Organizacji Jiujutsu z siedziba w Jaworznie – Tomasz Guja z Jaworzna (waga średnia), Artur Tykwiński z Piastowa (waga ciężka) i Krzysztof Gerke z Grudziądza (waga super ciężka). Walczący w kategorii wagowej do 74,7 kg Tomasz Guja z Jaworzna, który po czteroletniej przerwie powrócił do sportu, powtórzył swój sukces sprzed 5 lat i jednogłośnie zwyciężył na punkty wszystkich przeciwników rywalizujących w wadze średniej. W finałowym pojedynku jaworznianin pokonał reprezentanta Republiki Południowej Afryki, którego kilkakrotnie sprowadził do parteru oraz wypunktował celnymi uderzeniami oraz kopnięciami w głowę i w korpus. Kategorie ciężką wygrał Artur Tykwiński z UKS „Hyosai” w Piastowie, który w decydującym pojedynku pokonał ciemnoskórego reprezentanta gospodarzy. Szczęście nie dopisało Krzysztofowi Gerke. Walczący w wadze superciężkiej zawodnik z Grudziądza w eliminacjach trafił na wymagającego – zdaniem polskich zawodników najlepszego fightera tych mistrzostw – reprezentanta USA
no to panowie o co tutaj chodzi u siebie w gazecie podaje ze jest mistrzem i brazowym medalistą a tak naprawde przegrał w eliminacjach :D:D:D
moze ktos z was znajdzie tez cos ciekawego zapowiada sie ciekawie hehe
Napisano Ponad rok temu
Niby jakiej organizacji i o jaki pas ta walka miala byc?
Napisano Ponad rok temu
pewnie wiekszosc jego osiagniec to sciema i np;
''I miejsce w zawodach Muay Thai 2006'' ale gdzie ?? jaka data ? miejsce? tak to kazdy moze napisac
K-1 Belgium wygrane zawody tak samo jak wyzej a moze pokonał overema albo bada hari ;d
pogi nowe wcielenie : D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MOD ON: relax...
Napisano Ponad rok temu
Na nieobeznanych w temacie zadziała, na obeznanych nie.
Ale skoro jego wychowankowie startują i jakoś im idzie to tytułomanię można wybaczyć.
Lepszy taki wioskowy mistrz co się bije nawet na wiejskich potańcówkach, niż zabójczo morderczy, acz nie walczący miszczowie w stylu Wielkiej Fali czy innych miotaczy Ki.
Napisano Ponad rok temu
to jest po prsotu czysta ciekawosc z mojej strony jak to mozliwe ze tak utytułowanego zawodnika nikt nie zna ? i nigdzie nie ma jego walk ( a poza walka na fastynie:D:D ) to jest bardzo dziwne,
to tak jak napisał mystic
:D:D:D:D:Wyglada mi to na ziomka Pogiego
osobiscie bardzo sie ciesze ze nie trafiłem na takiego trenera ktory wkrecał by mi ze jest mistrzem swiata a tak naprawde pewnie wiekszosc tych medlli to sciema
Napisano Ponad rok temu
"Miałem przyjemność poznać Krzysztofa i jestem pewnie ze to co napisałem o sobie jest prawda !!!!"
MIAŁO BYĆ : JESTEM PEWIEN ZE TO CO NAPISAŁ KRZYSZTOF JEST PRAWDA !!!!!!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 117
- Ponad rok temu
-
Roger Huerta w akcji podczas bójki ulicznej
- Ponad rok temu
-
11.09.2010 - Rzeszów - X Liga Shooto
- Ponad rok temu
-
Przeciwnik Damiana Grabowskiego na Bellator 25 dla MMAnews
- Ponad rok temu
-
UFC on Versus 2 video
- Ponad rok temu
-
UFC on versus 2(SPOJLER)
- Ponad rok temu
-
Powrót Nastuli już 3 września?
- Ponad rok temu
-
Gala Hussars' Fight Night 1 zakończone
- Ponad rok temu
-
Strikeforce: Challengers Rosario vs Mahe (video)
- Ponad rok temu
-
Strefa Walki: Przemysław Saleta - nie podam ręki Najmanowi
- Ponad rok temu