[Spoiler] Fedor vs Werdum
Napisano Ponad rok temu
fox: badz choc troche obiektywny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
natomiast fajnie, że to przegrana przez błąd własny a nie przez dominację przeciwnika.
Napisano Ponad rok temu
W walce dozwolone byly slamy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niczego nie zgubilem. wyglada na to, ze jestem po prostu wyjatkowo tepy i nie zauwazam jak przyklad dana severna ma sie do brocka lesnara i dzisiejszego mma w ogole.Doczytaj jeszcze raz. Może kontekst zgubiłeś............
a freeman? tez zgubilem kontekst?
Cytat:
Frank mir - dostal w pizde min. od jana freemana, brandona very - obecnie waga lekko ciezka oraz Brocka Lesnara - zawodnik nie z mma, wiekszosc swojej kariery spedzil w ustawianych amerykanskich zapasach.
Na prawdę nie wiem co mam tłumaczyć .....Freeman to prekursor mma w UK. Strasznie solidny zawodnik swego czasu. A co do Lesnara to już się robi nudne. Dan Severn też był znanym ringowym aktorzyną i co z tego. Lesnar zrobił to co zrobił widać że ma warunki aby być kimś więcej. Czy będzie to się okaże.
Napisano Ponad rok temu
Ależ się zapieniłeś.Gdzie ci antyfani Wasi? 8O
Masz:
Już ci lepiej?Tak konkludując, "antyfani" Fiodora okazują się być bardziej fanatyczni niż jego zwolennicy
Napisano Ponad rok temu
Teraz nadochodzi nowa gwiazda przecież!
Obczajcie odpowiedni temat w tym dziale
Ja tam Fedora lubię i mam nadzieję, że teraz przemyśli parę spraw i wróci lepszy.
W końcu gdyby Wam przez 10lat wmawiano, że jesteście nie do pokonania, to by się pewnie podejście wypaczyło :wink: no i oby motywacja po porażce wróciła. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
No cóż, w końcu musiało się to stać, nie ma ludzi niepokonanych.
natomiast fajnie, że to przegrana przez błąd własny a nie przez dominację przeciwnika.
Dokładnie to po prostu wypadek przy pracy.
Dał się złapać i tyle....chociaż szkoda
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie znalem dokladnie zasad wiec pytam. Moze gdyby sprobowal wysokiego rozbicia. Mozna gdybac...
Napisano Ponad rok temu
taaa Werdum chce tylko i wyłącznie rewanżu z Fedorem, Fedor mówi że ten kto nie upada nie może wstać i że mógł 3 razy wyjść z trójkąta ale nie chciał
To nie jest tak, że nie chciał. Fedor sam powiedział, że za mało było w jego walce automatyzmu - innymi słowy, że poniosły go emocje i rzucił się po ciosie na Werduma licząc na to, że go dobije, zamiast dać zagrać instynktowi i nie ładować się w trójkąta.
Napisano Ponad rok temu
Chyba wszyscy przyszli przeciwnicy Fedora zobaczyli światełko w tunelu.
Napisano Ponad rok temu
2-3 walki w plecy i dopiero można mówić o kryzysie
Napisano Ponad rok temu
ja liczę na zwycięstwo w rematchu czas pokaże
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wygladal niezle - a to ze koles ktory jest jednym z najlepszych na glebie zlapal go to nic wielkiego - w tym sporcie nie pzegra tylko ten co nie walczy
motyw prosty obaj nie byli wcale spoceni - praktycznie poczatek walki - werdum utrzymal pozycje zapial triangle i po sprawie
czy z tego powodu fedor jest gorszym zawodnikiem czy cos?
Napisano Ponad rok temu
Dobra, dobra. I tak wszyscy wiedzą że koniec epoki Emelianenki jest bliski. Teraz pora na Dominatora.za wcześnie jeszcze na to
2-3 walki w plecy i dopiero można mówić o kryzysie
Napisano Ponad rok temu
Teraz pora na Dominatora.
taaaaaa,ale "w tancu z gwiazdami" lub innym pop-show
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Młodzieżowa Liga Spartanwear na ŻYWO!!!
- Ponad rok temu
-
Sengoku 13 (video)
- Ponad rok temu
-
nowy zawodnik wagi ciężkiej w Strikeforce...
- Ponad rok temu
-
Tomek Drwal jest gotowy wrócić do oktagonu!
- Ponad rok temu
-
Anderson Silva trenuje z Stevenem Seagalem clip
- Ponad rok temu
-
LETNI OBÓZ MMA JANÓW LUBELSKI 14.08.2010 r.-23.08.2010 r.
- Ponad rok temu
-
Letnie treningi w VATAHA
- Ponad rok temu
-
Pro Fight 5 - wyniki.
- Ponad rok temu
-
Strikeforce Los Angeles – wyniki
- Ponad rok temu
-
Strikeforce Los Angeles dziś w nocy - typy.
- Ponad rok temu