Re: Zaproszenia na pokazy Capoeira, maculele itp.
zagajnik: wyjdzie, że mam dłuższego penisa, jak napisze, ze skakalismy w 120 osob przed pełną trybuną Arki Gdynia ze wszystkimi instruktorami z Polski, mestres, profesorami z paru grup itd? No dobra, nie mielismy świstka z ambasady
Daj Pan spokoj...
W Polsce już dużo się działo, rozumiem podniecenie organizatorów, ale Wy zrozumcie też pokornie, że coraz ciężej będzie zaskoczyć Polskiego capoeiristę
Festiwale, obozy, warsztaty, wszystkie z "najlepszymi", "najwieksze", "naj naj naj". To akurat problem konsumpcjonizmu jak sądzę, a nie stricte capoeira. Tak było ze wszystkim i będzie zawsze
A merytoryczna cisza to takie właśnie wymyślone przeze mnie określenie na "dużo ryku, mało sensu". "Może i dużo postów na forum, ale merytorycznie bogatych wypowiedzi jest niewiele". Źle świadczy o naszym szkolnictwie brak wyobraźni u człowieka z trzema fakultetami
Wojenka, hehe, brakowało mi tego
Nie traktuj tego osobiście, raczej takie tam, echo z forum 
Miałem się nie odzywać, ale spuentuję (tak w moich szkołach określano "postawienie kropki" w jakimś temacie, dyskusji itp.)....
1/ nigdzie nie napisałem, że pokaz jest największy i najlepszy, a już na pewno nie z powodu patronatu (ten fakt podałem jako fakt - bez ukrytej intencji),
2/ nasze szkolnictwo nie przewidziało radosnego określeniotwórstwa jakie uprawiasz więc i jemu (szkolnictwu) i mnie (jego maleńkiemu owocowi) baaardzo daleko do takiego Tuza jak Ty,
3/ Twoje określenie: "No dobra, nie mielismy świstka z ambasady

" wystawia Ci świadectwo, wobec którego bledną moje dyplomy (z czego się autentycznie cieszę, bo świadomość bycia po tej samej szkole co Ty była by dla mnie bardzo uciążliwą w życiu). Boję się tylko, że nie zrozumiesz niuansu, o którym piszę...no, ale może to wyniknąć z niekompatybilności naszych szkół,
4/ na koniec mam postulat: widzę, że bardzo Ci ciąży fakt, że ktoś zechciał zakłócić Ci wczoraj spokój forum, którego jesteś moderatorem ( no i oczywiście ową mistyczną MERYTORYCZNĄ CISZĘ); skasuj ten wątek bo nigdy bym sobie nie darował bycia powodem jakiejkolwiek Twojego dyskomfortu !
P.S.1
Jestem pewien, że masz dłuższego penisa. Gratuluję, ten fakt przyjmuję a priori!
P.S.2
Post o identycznej treści dałem jeszcze na dwóch innych forach - tam bez problemów, życzliwość i tyle (pewnie większość moderatorów i userów po tych szkołach co i ja

)
P.S.3
Do wojenki (jak i do tanga) trzeba dwojga - ja pasuję, to nie jest moja bajka jak i mój styl, panie moderatorze.