Promocja Shihan Jana Dyducha na 8 Dan
Napisano Ponad rok temu
Piotr Szeligowski 4Dan
IFK Kyokushin
link do szczegolowej relacji
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i teraz się przykro zrobiło naszemu shihanowi Andrzejowi , który tak go nie lubi
On nie lubi nikogo kto mysli samodzielnie 8)
Graulacje dla JD.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wszyscy bez wzgledu na organizacje do ktorej nalezymy czy stylu ktory uprawiamy powinnmismy sie z tego wydarzenia cieszyc.
Gratulcje hanshi
shihan Roman Kucfir B.C. United Kingdom IKO MATSUSHIMA.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
są różne opinie w tej kwesti. Mój kolega z oyama twierdzi,że w tej organizacji za dużo maja dopowiedzenia ludzie , którzy wymuszają stopnie szantażem lub lojalnością. Niebawem w Polsce ma się odbyć poteżny egzamin na 3 i 4 dany podczas którego maja być promowane rózne osoby. Ma to być sposób na zatrzymanie sporej grupy klubów tylko czy to rozwiąże problem Faktycznie Hansi Jan Dyduch stworzył dużą polską organizację pomimo ,że sam się odłączył od amerykańskiej i potrafi wiele.
Napisz kto tak wymusza te stopnie szantażem. Skoro wiesz to podziel się z nami.
Tak mi się wydaje że to Twoja kolejna prowokacja która nie ma żadnego potwierdzenia.
Napisano Ponad rok temu
są różne opinie w tej kwesti. Mój kolega z oyama twierdzi,że w tej organizacji za dużo maja dopowiedzenia ludzie , którzy wymuszają stopnie szantażem lub lojalnością. Niebawem w Polsce ma się odbyć poteżny egzamin na 3 i 4 dany podczas którego maja być promowane rózne osoby. Ma to być sposób na zatrzymanie sporej grupy klubów tylko czy to rozwiąże problem Faktycznie Hansi Jan Dyduch stworzył dużą polską organizację pomimo ,że sam się odłączył od amerykańskiej i potrafi wiele.
Napisz kto tak wymusza te stopnie szantażem. Skoro wiesz to podziel się z nami.
Tak mi się wydaje że to Twoja kolejna prowokacja która nie ma żadnego potwierdzenia.
Moj kolega z Kan twierdzi, ze w tej organizacji jest taki jeden gosciu, co sie za wszystkich wypowiada, znaczy sie taka wyrocznia, medium. Podobno nawet czarny pas ma.
Sandokan. Prosze cie, otworz szafe i mow do rzeczy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prosze cie, otworz szafe i mow do rzeczy...
bo póki co w szafie jesteś i pierdzielisz od rzeczy.
Gratulacje dla Jana Dyducha, teraz tylko będzie problem z przestawieniem się z Shihan na Hanshi :-)
Napisano Ponad rok temu
Oglądałem jakis czas temu film którego tytułu nie jestem pewien, chyba to był "Fighting Black Kings" o turnieju z lat 70-tych. Tam przez chwilę była walka chyba Jana Dyducha z Hatsuo Royamą. Czy ktos wiem jaki stopnień maił wówczas Hanshi Jan Dyduch. Poniżej link do zdjęcia z po tym turnieju. Wygrał go jeśli dobrze pamiętam Sato.
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze raz szczere gratulacje Hanshi Dyduch !!
Napisano Ponad rok temu
od 7:18
Napisano Ponad rok temu
Low kick podobno nie był w Polsce stosowany przed tymi zawodami. Więc jak na kogoś kto pierwszy raz zetknął się z mawashi geri gedan to nasi karateka i tak byli twardzi. Ja zaczynałem od Taekwon do itf i po pierwszym low kicku, który otrzymałem od kumpla / wtedy posiadacza 8 kyu kyokushin / musiałem mieć baaaardzo ciekawą minę. A po otrzymaniu low kicka od Shihan Royamy to bym chyba umarł z bólu i zdziwienia. ;-)
Słyszałem za to, że stosowane były podczas 1 M.P. kin geri.
Jeśli to prawda to chyba było sporo knock downów, :wink:
Napisano Ponad rok temu
to wtedy niekoniecznie
Napisano Ponad rok temu
Chyba,że stosowano jakiś tajemny trening utwardzający(coś podobnego jak jajka na twardo)
to wtedy niekoniecznie
czy ktos tu na forum pamieta jeszcze z la 70 i 80 "sprawdzanie w sanchin dachi"? to byly "jaja"!! 8O .
Pytalem o to Steve Arneila, bo w Anglii takich rzeczy nie praktykowali. w Polsce i owszem... wprowadzil to "sprawdzanie" - nie da sie ukryc Andrzej Drewniak, sam je stosowal i bylo nawet jakies zdjecie tej "procedury".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak są akceptowane stopnie uczniowskiego w innych stylach
- Ponad rok temu
-
Potężne MP KK
- Ponad rok temu
-