Tito Ortiz aresztowany pod zarzutem przemocy domowej !
Napisano Ponad rok temu
W poniedziałek rano Tito Ortiz został aresztowany pod zarzutem przemocy domowej, przeciwko jego dziewczynie Jennie Jameson. W czasie 4 letniego związku, para ma ze sobą dwójkę dzieci.
Jak donoszą źródła, o 9.53 rano policja otrzymała telefon o niepokojących hałasach dochodzących ze wspólnego domu w Huntington Beach w Kalifornii. Jak mówi raport policyjny, Jenna miała widoczne ślady użycia siły w postaci bruzdy na prawym ramieniu.
Do internetu od razu przeciekł film, na którym wyraźnie widać byłego mistrza wagi pół ciężkiej UFC skutego w kajdanki i prowadzonego w asyście policjantów do radiowozu.
Film ---> [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
\[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mistrzem negocjacji to on nie jest, ale jak jego kobiecina wpadła w zbytnią euforię, to może chciał ją małym wpierdolikiem sprowadzić na ziemię. :wink:Tito się broni. Mówi że wszytko było spowodowane tym że Jena jest uzależniona od opioidu......Oksykodonu.
Napisano Ponad rok temu
Mistrzem negocjacji to on nie jest, ale jak jego kobiecina wpadła w zbytnią euforię, to może chciał ją małym wpierdolikiem sprowadzić na ziemię. :wink:Tito się broni. Mówi że wszytko było spowodowane tym że Jena jest uzależniona od opioidu......Oksykodonu.
^^Niewiem czym dla Ciebie jest maly wpierdolek,jesli chodzi o kobiety.Jenna miala tylko slady na rece jakby ktos ja mocno zlapal etc.Wedlug niej Tito popchnal ja i poleciala na wanne bo powiedziala mu cos co wjechalo mu na ambicje(moze ze dostanie baty od Chucka :wink: ).
Wedlug zeznan Tito z kolei .Jenna jest uzalezniona od lekow przeciwbolowych i byla pod ich wplywem i miala slaba rownowage i sie przewrocila.Tito twierdzi ,ze jej niedotknal.
Wedlug Jameson ,Tito tak mowi bo chce ocalic Swoja kariere.
Znajac zycie sprawa bedzie miala final w sadzie. :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Generalnie jest jedno wielkie zamieszanie. Tito twierdzi, że nigdy nie podniósłby ręki na Jennę. Jenna najpierw go oskarża, później mówi że nigdy nie zaszkodziłaby jego karierze. Zwroty akcji jak w brazylijskiej telenoweli.
Napisano Ponad rok temu
Czyli laska Tito jest jak MacGyver - potrafi zrobić coś z niczego. :wink: Szkoda chłopa. :roll:^^Niewiem czym dla Ciebie jest maly wpierdolek,jesli chodzi o kobiety.Jenna miala tylko slady na rece jakby ktos ja mocno zlapal etc.Wedlug niej Tito popchnal ja i poleciala na wanne bo powiedziala mu cos co wjechalo mu na ambicje(moze ze dostanie baty od Chucka :wink: ).
Wedlug zeznan Tito z kolei .Jenna jest uzalezniona od lekow przeciwbolowych i byla pod ich wplywem i miala slaba rownowage i sie przewrocila.Tito twierdzi ,ze jej niedotknal.
Wedlug Jameson ,Tito tak mowi bo chce ocalic Swoja kariere.
Znajac zycie sprawa bedzie miala final w sadzie. :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widzisz... Dużo osób tego nie rozumie, dużo tego nie przeżyło, ale czasami (przepraszam wszystkich obrażonych) laska zasługuje na wpierdol. Najprawdopodobniej tito z nią się po prostu pokłócił, a sąsiedzi zadzwonili po policje. BTW ludzie lubią się identyfikować z innymi "Widziałam co się stało z Rihuanną" (w domyśle i ze mną), i już mamy gotową historie.Mi tam szkoda Tito... Uwazam, ze jest w porzadku gosciem. Predzej uwierze, ze sie wkurwil na nia przez jej uzaleznienie i w awanturze np. popchnal ja nieszczesliwie, niz w to, ze spuscil jej wpierdol z jakiegos durnego powodu. Siniak na ramieniu? No faktycznie, spral ja na kwasne jablko... powiesic go.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
WEC 48 wyniki - SPOILER
- Ponad rok temu
-
Kazuhiro Nakamura: 'Yoshida nie powinien mnie lekceważyć.'
- Ponad rok temu
-
Tomasz Drwal: 'Nie oceniam Palharesa. Pozostawie to fanom.'
- Ponad rok temu
-
Turniej MMA w Chorzowie 16 maja
- Ponad rok temu
-
Burda na Strikeforce:Nashville!(uwaga na ewentualny spoiler)
- Ponad rok temu
-
25 kwietnia Transmisja LIVE ALMMA 9 !!!
- Ponad rok temu
-
Strikeforce Nashville walki
- Ponad rok temu
-
Strikeforce: Nashville - SPOJLERY
- Ponad rok temu
-
Strikeforce Nashville -typy.