Angels of Fire VII - Support for Haiti
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ersnst : Wizę, że ciągle narzekasz i wszystko i wszystkich deprecjopnujesz. Mam dla Ciebie propozycję: zakasz rękawy zorganizuj sobie zespół, zainwestuj kilkaset tysięcy złotych i zrób dobrą imprezę, a wtedy MY ją ocenimy. Ewentualnie na następnej gali zorganizujemy Tobie walkę z Shakutą, zobaczymy co pokarzesz.
Napisano Ponad rok temu
04,05,06 czerwca po 115 minut na TVP Sport
Napisano Ponad rok temu
O tym, że w związku z przesunięciami imprez sportowych po żałobie związaną z 10 kwietnia, będą co najmniej trzy retransmisje, informowaliśmy już wcześniej. Niestety o przesunięciu relacji też dowiedzieliśmy się na kilka dni przed imprezą. Na 29 maja wypadły między innymi finał koszykówki i żużel..
ersnst : Wizę, że ciągle narzekasz i wszystko i wszystkich deprecjopnujesz. Mam dla Ciebie propozycję: zakasz rękawy zorganizuj sobie zespół, zainwestuj kilkaset tysięcy złotych i zrób dobrą imprezę, a wtedy MY ją ocenimy. Ewentualnie na następnej gali zorganizujemy Tobie walkę z Shakutą, zobaczymy co pokarzesz.
Nie narzekam tylko krytykuje...a to tez element twojej pracy...wysłuchanie krytyki..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czemu uważasz, że napisanie komunikatu o stanie zdrowia zawodnika (Petrtila) jest podniecaniem się, jak to nazwałeś. Wytłumacz mi to. Pewnie według Ciebie byłoby lepiej jakby promotorzy zachowali się tak jak w przypadku Tomka Sarary po K-1 w Wawie, gdzie w bardzo kiepskim stanie zawodnik został pozostawiony sam sobie w szatni i dopiero koledzy, którzy z nim byli zabrali go do szpitala. My widząc, że Rafał może mieć poważną kontuzję pojechaliśmy z nim do szpitala, gdzie spędziliśmy kilka godzin.
Teraz następne pisanie bzdur przez Ciebie drogi ernst. Otóż pisałeś o "słabym Dudku", a tu dla Ciebie mała niespodzianka. Dudek wygrał i to z nie byle kim. Wpisz sobie Arian Vatnikai w google, ale nie może zrobię to za Ciebie, bo zbytnio się wysilisz intelektualnie. Więc tak:
Arian Vatnikai :
Rekord 45-42-2-1.
Zwycięzca turnieju KlasH 2008
Zwycięzca turnieju The Ring 2009
Mistrz Europy 2005
Team Super PRO
Ale Twoim zdaniem to słaby zawodnik, bo zapewne nic o nim nie słyszałeś.
Żal mi takich "internetowych ujadaczy" jak TY.
Żal mi takich ludzi jak TY.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Krytyka musi być rzeczowa i taką przyjmujemy z pokorą, a z Twojej strony nie ma ŻADNEJ rzeczowości. Jest tylko narzekanie i pisanie bzdur.
Czemu uważasz, że napisanie komunikatu o stanie zdrowia zawodnika (Petrtila) jest podniecaniem się, jak to nazwałeś. Wytłumacz mi to. Pewnie według Ciebie byłoby lepiej jakby promotorzy zachowali się tak jak w przypadku Tomka Sarary po K-1 w Wawie, gdzie w bardzo kiepskim stanie zawodnik został pozostawiony sam sobie w szatni i dopiero koledzy, którzy z nim byli zabrali go do szpitala. My widząc, że Rafał może mieć poważną kontuzję pojechaliśmy z nim do szpitala, gdzie spędziliśmy kilka godzin.
Teraz następne pisanie bzdur przez Ciebie drogi ernst. Otóż pisałeś o "słabym Dudku", a tu dla Ciebie mała niespodzianka. Dudek wygrał i to z nie byle kim. Wpisz sobie Arian Vatnikai w google, ale nie może zrobię to za Ciebie, bo zbytnio się wysilisz intelektualnie. Więc tak:
Arian Vatnikai :
Rekord 45-42-2-1.
Zwycięzca turnieju KlasH 2008
Zwycięzca turnieju The Ring 2009
Mistrz Europy 2005
Team Super PRO
Ale Twoim zdaniem to słaby zawodnik, bo zapewne nic o nim nie słyszałeś.
Żal mi takich "internetowych ujadaczy" jak TY.
Żal mi takich ludzi jak TY.
Słuchaj chłopaku..nie wiesz kim jestem..wiec skoncz smęcić..jesli chodzi o zdrowie zawodnika to bardzo szanuje to ze dbacie o takie sprawy..chodzi mi tylko o takie sztuczne promowanie....dudek moze i wygrał ale nigdy nie zrobi miedzynarodowej kariery bo jest nudny..walkczy nudnie..nie ma w tym emocji....dobrze wiesz ze na swiecie licza sie bardziej zawodnicy którzy wygrywaja,przegrywaja ale ich walki dostarczaja emocji a jego walki nie dostarczaja...i co bys tu nie napisał to ani petertil ani dudek nigdy nie wygrali a nawet za bardzo chyba nie walczyli na CUDZYM ringu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rzeczywiscie nie ma sensu z toba rozmawiac..żyj w swoim swiecie angels of fire i wystawiaj każdego kto skrytykuje styl walki do swoich zawodników to moze zaczna w końcu efektownie wygrywać...
mogłeś mi jeszcze napisać zebym sie odezwał na prive i sie ustawimy na solo heheh
Napisano Ponad rok temu
rzeczywiscie nie ma sensu z toba rozmawiac..żyj w swoim swiecie angels of fire i wystawiaj każdego kto skrytykuje styl walki do swoich zawodników to moze zaczna w końcu efektownie wygrywać...
mogłeś mi jeszcze napisać zebym sie odezwał na prive i sie ustawimy na solo heheh
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A to ton Twoich wypowiedzi jest żenujący. Prześledziłem Twoje posty na tym forum i atakujesz praktycznie wszystkich i wszystko. Co więcej, w żadnym wypadku nie były to wypowiedzi merytoryczne, tylko zrzędzenie i narzekanie, z którego nic nie wynika.
Kto Ci broni założyć własną organizację i promować własnych zawodników ?! Czemu tego nie zrobisz !? Pokaż nam wszystkim, jak powinna wyglądać taka organizacja.
Jeszcze raz powtórzę : rzeczową krytykę przyjmujemy z pokorą i ZAWSZE uwzględniamy uwagi przy organizacji kolejnych zawodów. Jednak to co Ty wypisujesz, to nawet nie jest krytyka. To jest zwykłe zrzędzenie, a "wieszanie psów" na zawodnikach takich jak Rafał Petertil jest poniżej pewnego poziomu intelektualnego. Każdemu zawodnikowi należy się szacunek, że wychodzi do ringu i walczy. A w przypadku akurat Petertila i Dudka na AoF VII szacunek należy się jeszcze większy bo walczyli z zawodnikami z najwyższej półki.
Plujesz, też na nas że AoF są słobo obsadzonymi galami. Nie zabrałoby Ci dużo czasu, żeby prześledzić kto jeszcze oprócz Dudka i Petertila walczył na AoF : Tony Gregory, Paweł Słowiński, Andrei Molchanov, Aleksej Kudin, Tomas Hron, Izuagbe Ugonoh, Łukasz Rambalski, Murthell Groenharth, Łukasz Jarosz, Tomek Sarara, Brian Douwes, Michał Królik, Mateusz Rajewski, Kamil Sokołowski, Dawid Trólka, Krzysiek Romaniuk, Sebastian Banasik, Łukasz Łęczycki, Domagoj Ostojic, Łukasz Sajewski, Marcin Held, Michał Polok, Petr Ondus, Dimitri Shakuta, David Keclik, Tolja Hunanjan, Michał Jabłoński, Mateusz Kopiec, Bartek Batra, Tomek Makowski, Michał Tomczykowski - ale Ty i tak wiesz swoje...
Napisano Ponad rok temu
Są kolejne zdjęcia :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MP w K1 - przerwane
- Ponad rok temu
-
Beast of the East 2: oficjalna rozpiska.
- Ponad rok temu
-
Michał Głogowski w K-1 Max Final 16
- Ponad rok temu
-
"Wjazd" kibiców na zajęcia kick-boxerów
- Ponad rok temu
-
K-1 Fields, powrót Ignaszowa!
- Ponad rok temu
-
K-1: Nowa sensacyjna zasada koniec kolan z klinczem
- Ponad rok temu
-
Kick+siłownia+dodatki
- Ponad rok temu
-
Treningi Muay Thai-Klub Body Line-Łódź,Przybyszewskiego 161?
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Świata Muay Thai WMF 2010 Bangkok
- Ponad rok temu
-
Mecz POLSKA- TAJLANDIA ?
- Ponad rok temu