Nadgarstki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Flak,chcesz żeby nadwyrężył kolejny nadgarstek :wink: ?
Właśnie dodałem w nawiasie na wszelki wypadek by wiedział o co chodzi a Ty piszesz że na nadgarstkach to inne pompki? To pewnie myślimy o jakiś innych,na nadgarstkach czyli co przez to rozumiesz Novo?
Napisano Ponad rok temu
te na nadgarstkach rzeczywiscie moga pomoc.. bede musial sprobowac jak zalecze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale dalej podtrzymuję wersję że na kostkach dają więcej niż na nadgarstkach :wink:
Kung,nic mi nie przychodzi do głowy na tą chwilę.
Napisano Ponad rok temu
no to ja ci mowie, majac juz oba nadgarstki mocno nadwyrezone, ze te na kostkach nic nie daja przez to ze nadgarstek jest w neutralnej poozycji, ustabilizowany przez ustatwienie kosci/stawow nie ma zadnego wplywu na wyginanie sie owego nadgarstka. dlatego przy kontuzji spowodowanej wygieciem (przy sierpie) mozna spokojnie robic pompki na kosciach kiedy nie sa sie normalnych.K.....,już nic Novocaine,pomyliłem pięści z nagdarstkiem
Ale dalej podtrzymuję wersję że na kostkach dają więcej niż na nadgarstkach :wink:
Kung,nic mi nie przychodzi do głowy na tą chwilę.
co do sugestii, przede wszystkich wzmocnic miesnie przedramion, szczegolnie w ruchu, czyli uginanie ze sztanga/ielka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale odsyłam do coach sommersa
- swietna sprawa radze zaczynac z kolan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Z własnego doświadczenia wiem, że pomaga nawet przy ostrych bólach wysiłkowych nadgarstków, obecnie praktycznie ich nie odczuwam. Dodatkowo jest to ćwiczenie łatwe i samemu można sobie zmontować do niego przyrząd w pięć minut.
Napisano Ponad rok temu
Mianowicie chodzi o nawijanie linki na drążek...
Z własnego doświadczenia wiem, że pomaga nawet przy ostrych bólach wysiłkowych nadgarstków[...] Dodatkowo jest to ćwiczenie łatwe i samemu można sobie zmontować do niego przyrząd w pięć minut.
Czy jest to ćwiczenie łatwe to zależy od ciężaru jaki użyjemy do nawijania :wink:
Ps.Nie wiem jak działa ono na bóle nadgarstków ale jako ćwiczenie na rozbudowę przedramion polecam je wszystkim.
Napisano Ponad rok temu
Oj, chodziło mi o to, że nieskomplikowane. Łatwe nie znaczy lekkie.Czy jest to ćwiczenie łatwe to zależy od ciężaru jaki użyjemy do nawijania :wink:
Ps.Nie wiem jak działa ono na bóle nadgarstków ale jako ćwiczenie na rozbudowę przedramion polecam je wszystkim.
Napisano Ponad rok temu
Oj, chodziło mi o to, że nieskomplikowane. Łatwe nie znaczy lekkie.Czy jest to ćwiczenie łatwe to zależy od ciężaru jaki użyjemy do nawijania :wink:
A,jak nieskomplikowane to się zgodzę: )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Shockfights
- Ponad rok temu
-
Ubezpieczenie klubów
- Ponad rok temu
-
Ciekawe badanie.
- Ponad rok temu
-
1% podatku na rzecz... no właśnie, kogo?
- Ponad rok temu
-
Nawyki
- Ponad rok temu
-
TAM QUI Khi Kong Federation
- Ponad rok temu
-
ochraniacze na szkolenie ze street-boxing...
- Ponad rok temu
-
manekin do rzutów
- Ponad rok temu
-
Dziecko a sztuki walki.
- Ponad rok temu
-
Tarcze treningowe prostokątne
- Ponad rok temu